Πάντα είχαμε ακρότητες και  εξαλλοσύνες στις εκλογές. Τώρα όμως, κατά κοινή ομολογία, έχουν ξεκινήσει πολύ νωρίς τα όργανα!

• Όλους μπορεί να τους επηρεάσει το πνεύμα των Χριστουγέννων εκτός από τους ασχολούμενος με τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές στην περιοχή μας! Έχουν άλλωστε τόσους πολλούς ανοικτούς λογαριασμούς που …ούτε μετά τις εκλογές δεν πρόκειται να κλείσουν!

• Γεγονός είναι επίσης ότι κάποιοι έχουν ξεφύγει! Πάντα είχαμε ακρότητες και  εξαλλοσύνες στις εκλογές. Τώρα όμως, κατά κοινή ομολογία, έχουν ξεκινήσει πολύ νωρίς τα όργανα! Και δεν ξέρουμε... μέχρι πού θα φτάσουν!

• Επειδή όμως έχουν αλλάξει τα πράγματα, ας προσέξουν οι εμπνευστές και θιασώτες της ροκ αντιπαράθεσης διότι μπορεί να πάνε για μαλλί και να βγουν κουρεμένοι! Οι πολίτες αυτού του τόπου είναι ήδη κουρασμένοι από τις άγονες και ανούσιες αντιπαραθέσεις σε κεντρικό επίπεδο, οπότε κανείς δεν ξέρει και πώς θα αντιδράσουν!

• Γενικώς και ειδικώς όμως στις εκλογές ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του! Και κυρίως οι ψηφοφόροι, αρκετοί εκ των οποίων την επόμενη μέρα …δεν είδαν και δεν ξέρουν! Ως συνήθως οι άλλοι πάντα φταίνε!

Ο κακός