Βραβεύτηκε το 22ο Νηπιαγωγείο Ρόδου

Συνεχίζονται οι διακρίσεις για τα παιδιά του 22ου Νηπιαγωγείου πόλεως Ρόδου (στην Ακαδημία) το οποίο πριν μερικές ημέρες βραβεύθηκε στην Αθήνα για τις δράσεις του αναφορικά με το θέμα «Οι Πράσινες Γωνιές της Γειτονιάς μου»!

Ειδικότερα, στο πλαίσιο του Εθνικού Θεματικού Δικτύου ΠΕ «Οι Πράσινες Γωνιές της Γειτονιάς μου»  Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης και η Δ/νση Β’/βάθμιας Εκπ/σης Α’ Αθήνας συνδιοργάνωσαν Εκδήλωση Βράβευσης στο πλαίσιο του Δικτύου Π.Ε.

«Οι Πράσινες Γωνιές της Γειτονιάς μου». Στην εκδήλωση, έγινε η βράβευση, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 των σχολικών μονάδων και των εκπαιδευτικών του Δικτύου που υλοποίησαν με ιδιαίτερη επιτυχία δράσεις στο πλαίσιο του Δικτύου Π.Ε. «Οι Πράσινες Γωνιές της Γειτονιάς μου» τις σχολικές χρονιές 2011-2018 ανάμεσά τους και το 22ο Νηπιαγωγείο Ρόδου  

Στην εκδήλωση συμμετείχαν  οι εκπαιδευτικοί που εκπόνησαν το πρόγραμμα:
ΣΕΒΑΣΤΗ ΜΑΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΑΡΤΣΩΤΑ
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΙΩΝ:
ΣΑΒΒΙΝΑ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ-ΗΛΙΑΣ ΤΡΙΚΟΙΛΗΣ-ΜΕΛΙΝΑ ,
συνοδευμένα από τους γονείς τους για να παραλάβουν το βραβείο τους.  Στο πλαίσιο της Εκδήλωσης Βράβευσης τους δόθηκε η δυνατότητα να παρουσιάσουν τα σημαντικότερα σημεία των δραστηριοτήτων και των δράσεων τους, με ένα Βίντεο και δηλώσεις των παιδιών και φυσικά να στείλουν το μήνυμα πως αξίζει να « προσπαθήσουμε όλοι μαζί μικροί και μεγάλοι για μια πράσινη γη»!