Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο δημαρχείο της Ρόδου

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο δημαρχείο της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 5874 ΦΟΡΕΣ

Με πλήθος κόσμου, παρά το τσουχτερό κρύο, φωταγωγήθηκε σήμερα λίγο πριν τις 8 το βράδυ το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο δημαρχείο της Ρόδου, σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο νησί μας.

Ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φωτης Χατζηδιάκος ήταν εκείνος που έδωσε το σύνθημα, παρέα με μικρά Αγιοβασιλάκια, προκειμένου να φωταγωγηθεί και φέτος το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ λίγο νωρίτερα την εκδήλωση άνοιξε η φιλαρμονική του Δημου Ρόδου.

Αμέσως μετά, στη σκηνή βρέθηκαν δεκάδες παιδιά απο τις σχολές χορού της πόλης μας που συμμετείχαν στην εκδήλωση χορεύοντας για τον κόσμο που παραβρέθηκε στη φωταγώγηση του δέντρου.

Μικροί και μεγάλοι, σε ένα ιδιαίτερα γιορτινό κλίμα, παρακολούθησαν την εκδήλωση, απολαμβάνοντας παράλληλα λιχουδιές απο τα διάφορα σπιτάκια που στήθηκαν και φέτος στο Χριστουγεννιάτικο χωριό.

Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, δεν έλειψαν οι αναφορές στο πρόσωπο της Ελένης Τοπαλούδη, της φοιτήτριας που δολοφονήθηκε πριν απο λίγες μέρες στη Ρόδο, συγκλονίζοντας όχι μόνο τους κατοίκους του νησιού μας αλλά και ολόκληρη τη χώρα.

Μάλιστα για αυτόν ακριβώς τον λόγο προτιμήθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης να μην υπάρξουν πυροτεχνήματα όπως συνέβαινε τις προηγούμενες χρονιές, ενώ μοιράστηκαν κεράκια στους παραβρισκόμενους προκειμένου να τα ανάψουν στη μνήμη της.

Διαβάστε ακόμη

Νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδηγών και Κυκλοφοριακής Αγωγής - Πρόεδρος ο Στέφανος Πορτσέλλη

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη στη Ρόδο

Συμβαίνει τώρα: Γουρούνα "μπήκε" μέσα σε κατάστημα - Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός

Επιστολή Αντώνη Β. Καμπουράκη προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Κυριάκο Κασάπη

Ε.Κ.Ρ.: Οι ασφαλισμένοι να μη δέχονται να πληρώνουν συμμετοχή μεγαλύτερη από την αναγραφόμενη στο παραπεμπτικό για εξετάσεις

Περιοδεία και ομιλίες του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Τσιόδρα σε Ρόδο και Κω στις 29 & 30 Απριλίου

ΣΥΡΙΖΑ: Σε Καστελόριζο και Ρόδο ο Στ. Κασσελάκης

Μετά από ερώτηση Νικητιάδη στη Βουλή διαφαίνεται λύση για τους οικοπεδούχους στο Χαράκι