Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο δημαρχείο της Ρόδου

Με πλήθος κόσμου, παρά το τσουχτερό κρύο, φωταγωγήθηκε σήμερα λίγο πριν τις 8 το βράδυ το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο δημαρχείο της Ρόδου, σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο νησί μας. 

Ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φωτης Χατζηδιάκος ήταν εκείνος που έδωσε το σύνθημα, παρέα με μικρά Αγιοβασιλάκια, προκειμένου να φωταγωγηθεί και φέτος το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ λίγο νωρίτερα την εκδήλωση άνοιξε η φιλαρμονική του Δημου Ρόδου. 

Αμέσως μετά, στη σκηνή βρέθηκαν δεκάδες παιδιά απο τις σχολές χορού της πόλης μας που συμμετείχαν στην εκδήλωση χορεύοντας για τον κόσμο που παραβρέθηκε στη φωταγώγηση του δέντρου.

 Μικροί και μεγάλοι, σε ένα ιδιαίτερα γιορτινό κλίμα, παρακολούθησαν την εκδήλωση, απολαμβάνοντας παράλληλα λιχουδιές απο τα διάφορα σπιτάκια που στήθηκαν και φέτος στο Χριστουγεννιάτικο χωριό. 

Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, δεν έλειψαν οι αναφορές στο πρόσωπο της Ελένης Τοπαλούδη, της φοιτήτριας που δολοφονήθηκε πριν απο λίγες μέρες στη Ρόδο, συγκλονίζοντας όχι μόνο τους κατοίκους του νησιού μας αλλά και ολόκληρη τη χώρα. 

Μάλιστα για αυτόν ακριβώς τον λόγο προτιμήθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης να μην υπάρξουν πυροτεχνήματα όπως συνέβαινε τις προηγούμενες χρονιές, ενώ  μοιράστηκαν κεράκια στους  παραβρισκόμενους προκειμένου να τα ανάψουν στη μνήμη της.