Εκδήλωση για τη βράβευση διακριθέντος επιστήμονα από τον Αρχάγγελο

Εκδήλωση στην οποία θα βραβευθεί ένας εξαιρετικός επιστήμονας από τον Αρχάγγελο, διοργανώνει ο γνωστός γιατρός κος Αναστάσιος Πλατής.
Πρόκειται για τον Γιασιράνη Λουκά, διακριθέντας στην Πολυτεχνική Σχολή Πανεπιστημίου Πατρών. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρχαγγέλου, «ο Αίθωνας», την Κυριακή 16/12/18 και ώρα 17:00

Ο  Λουκάς Γιασιράνης του Αντωνίου,  όπως επισημαίνει ο κος Πλατής, είναι μεταπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών της πολυτεχνικής σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και διακριθείς στη διπλωματική του εργασία: “Ανάλυση της επίδρασης της μη κυκλικότητας (roundness) στη συμπεριφορά ηλεκτρομαγνητικών εδράνων” και για την επιστημονική του εργασία “Ανάλυση της επίδρασης του φαινομένου της παλαίωσης στην αεροκινητική Τριβή σε πτέρυγα αεροσκάφους τύπου NACA”.

Είναι πολλές και διάφορες οι εξειδικευμένες εργασίες και έρευνες που έχει κάνει και γι αυτό το λόγο όλες οι αεροπορικές εταιρείες ζητάνε τη συνεργασία του και προπάντων εκείνες από Μέση Ανατολή και Αμερική.