Πουλήθηκε το ξενοδοχείο  “Κυπριώτης” στη Ρόδο

Στην αγορά του ξενοδοχείου “Κυπριώτης” στην πόλη της Ρόδου, προχωρεί η εταιρεία του Ροδίτη επιχειρηματία Φίλιππου Σταματιάδη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, υπήρξε προχθές συμφωνία για την αγορά του ξενοδοχείου, η οποία αναμένεται να υλοποιηθεί μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Αναμένεται ότι από τη νέα τουριστική περίοδο, το ξενοδοχείο “Κυπριώτης” θα λειτουργήσει υπό την ιδιοκτησία του ομίλου Σταματιάδη.
Το τίμημα της αγοράς δεν έγινε γνωστό, πιθανόν όμως, δεδομένου ότι εμπλέκονται και τράπεζες, να δημοσιοποιηθεί μέσα στις επόμενες μέρες.
Με την αγορά του “Κυπριώτης” ενισχύεται περαιτέρω η παρουσία στην αγορά του ομίλου Σταματιάδη.

Όπως είναι γνωστό, ο Ροδίτης επιχειρηματίας, τα τελευταία χρόνια, αγόρασε τα ξενοδοχεία “Belvedere” και “Rhodes Beach” στην Ψαροπούλα, καθώς και το ξενοδοχείο “Constantin” στην πόλη της Ρόδου, ενώ στην ιδιοκτησία του ανήκει, ως γνωστό, το ξενοδοχείο “Kalithea Mare”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σταματιάδης συζητά την αγορά δύο ακόμη ξενοδοχειακών μονάδων που βρίσκονται στο βόρειο τρίγωνο του νησιού και που ανήκαν παλαιότερα σε ..... ροδίτικη εταιρεία.

Το ξενοδοχείο “Κυπριώτης” είναι από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία στην πόλη της Ρόδου και λειτουργεί από το 1997, έχοντας περίπου 250 δωμάτια.