Διπλή τραγωδία στο νησί: Έχασαν τη ζωή τους δύο νέοι άνθρωποι

Νέα, διπλή αυτή τη φορά τραγωδία, εκτυλίχτηκε χθες στο νησί της Ρόδου με τον χαμό δύο νέων παιδιών: Ενός δύτη – ιχθυολόγου περίπου 25 ετών,  που εργαζόταν σε ιχθυοκαλλιέργειες στη νήσο Στρογγύλη, και ενός κοριτσιού μόλις 24 ετών που δείχνουν τα πρώτα στοιχεία έβαλε τέρμα στη ζωή της!

Η πρώτη τραγωδία είχε ως θύμα ένα  νεαρό, που εργαζόταν ως δύτης – ιχθυολόγος σε ιχθυοκαλλιέργειες που βρίσκονται στη νήσο Στρογγύλη, κοντά στη Ρόδο. Κάτω από συνθήκες που διερευνούν οι αρμόδιες λιμενικές αρχές, το νέο παιδί που καταγόταν από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, βρέθηκε νεκρό από συναδέλφους του μέσα στη θαλάσσια ζώνη.

Στο σημείο μετέβησαν αμέσως αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος και δύτες οι οποίοι συγκεντρώνουν πληροφορίες και στοιχεία για τις ακριβείς συνθήκες που έχασε τη ζωή του το νέο παλικάρι.

Νεκρή και 24χρονη
Η 24χρονη κοπέλα διέμενε επί της οδού Μιχαήλ Πετρίδη. Βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιό της από τους οικείους της που αδυνατούσαν να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, διασώστες του οποίου έφθασαν επιτόπου χωρίς δυστυχώς να μπορέσουν να επαναφέρουν στη ζωή την κοπέλα. Ο θάνατός της από τις πρώτες εκτιμήσεις φαίνεται να επήλθε από ασφυξία.
Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία, ενώ ειδοποιήθηκε ιατροδικαστής και εισαγγελέας.  Από τις πρώτες εκτιμήσεις των αρμοδίων αξιωματικών, αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια και το πλέον πιθανό είναι η 24χρονη να έβαλε τέρμα στη ζωή της από μόνη της. Οι έρευνες πάντως θα συνεχιστούν από τις αρμόδιες αρχές και για τις δύο περιπτώσεις μέχρι να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια των δύο θανάτων των νέων αυτών παιδιών.