Στην έκθεση Xenia η Ροδίτικη εταιρεία στρωμάτων white

Με πολύ θετικό απολογισμό για την Ροδίτικη εταιρεία στρωμάτων White πραγματοποιήθηκε η έκθεση Χenia στην οποία και έλαβε μέρος. Παρότι ο ανταγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος η Ροδίτικη εταιρεία κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με τα υψηλής ποιότητας χειροποίητα στρώματά της.

Μεταξύ άλλων η sales manager της εταιρείας Β.Χατζηδιάκου δήλωσε τα εξής :

Είμαστε πολύ ευτυχείς καθώς βλέπουμε έμπρακτα την ανταπόκριση του κόσμου. Αν και μέχρι στιγμής τα στρώματά μας έχουν ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε αρκετές χώρες του εξωτερικού, ανάμεσα τους η Ελβετία και η Ολλανδία, αυτό που μας χαροποιεί ιδιαίτερα είναι ότι ένα πολύ μεγάλο μέρος των πωλήσεών μας προέρχεται από αυτό που λέμε«πώληση στόμα με στόμα». Αυτό για εμάς σημαίνει πολλά καθώς τελικά ο κόσμος είναι αυτός που κρίνει ένα προϊόν! Όσο αφορά την έκθεση Xeniaμας έδωσε σίγουρα μία ώθηση προς τα εμπρός καθώς μετρήσαμε τις αντιδράσεις του κόσμου, οι οποίες ήταν κάτι παραπάνω από θετικές.

Γεγονός το οποίο είναι ιδιαίτερης σημασίας καθώς αυτό επετεύχθη στο εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον της μεγαλύτερης έκθεσης ξενοδοχειακού εξοπλισμού στην Ελλάδα.  Ο ρυθμός ανάπτυξης της εταιρείας μας είναι θετικός και είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον, κυρίως επειδή έχουμε την στήριξη του Ροδιακού κοινού.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τα στρώματα και να επωφεληθείτε της εορταστικής προσφοράς -20%, στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Λεωφ. Ρόδου Λίνδου 233, τηλ. επικοινωνίας 2241400885. ΄Την σειρά των στρωμάτων μπορείτε να την δείτε επίσης και στην ιστοσελίδα www.whitemattress.gr