Στην έκθεση Xenia η Ροδίτικη εταιρεία στρωμάτων white

Στην έκθεση Xenia η Ροδίτικη εταιρεία στρωμάτων white

Στην έκθεση Xenia η Ροδίτικη εταιρεία στρωμάτων white

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 924 ΦΟΡΕΣ

Με πολύ θετικό απολογισμό για την Ροδίτικη εταιρεία στρωμάτων White πραγματοποιήθηκε η έκθεση Χenia στην οποία και έλαβε μέρος. Παρότι ο ανταγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος η Ροδίτικη εταιρεία κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με τα υψηλής ποιότητας χειροποίητα στρώματά της.

Μεταξύ άλλων η sales manager της εταιρείας Β.Χατζηδιάκου δήλωσε τα εξής :

Είμαστε πολύ ευτυχείς καθώς βλέπουμε έμπρακτα την ανταπόκριση του κόσμου. Αν και μέχρι στιγμής τα στρώματά μας έχουν ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε αρκετές χώρες του εξωτερικού, ανάμεσα τους η Ελβετία και η Ολλανδία, αυτό που μας χαροποιεί ιδιαίτερα είναι ότι ένα πολύ μεγάλο μέρος των πωλήσεών μας προέρχεται από αυτό που λέμε«πώληση στόμα με στόμα». Αυτό για εμάς σημαίνει πολλά καθώς τελικά ο κόσμος είναι αυτός που κρίνει ένα προϊόν! Όσο αφορά την έκθεση Xeniaμας έδωσε σίγουρα μία ώθηση προς τα εμπρός καθώς μετρήσαμε τις αντιδράσεις του κόσμου, οι οποίες ήταν κάτι παραπάνω από θετικές.

Γεγονός το οποίο είναι ιδιαίτερης σημασίας καθώς αυτό επετεύχθη στο εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον της μεγαλύτερης έκθεσης ξενοδοχειακού εξοπλισμού στην Ελλάδα. Ο ρυθμός ανάπτυξης της εταιρείας μας είναι θετικός και είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον, κυρίως επειδή έχουμε την στήριξη του Ροδιακού κοινού.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τα στρώματα και να επωφεληθείτε της εορταστικής προσφοράς -20%, στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Λεωφ. Ρόδου Λίνδου 233, τηλ. επικοινωνίας 2241400885. ΄Την σειρά των στρωμάτων μπορείτε να την δείτε επίσης και στην ιστοσελίδα www.whitemattress.gr

Διαβάστε ακόμη

Αυθεντικό Μαγιάτικο Πάσχα με τη φιλοξενία της Grecotel

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Ο Όμιλος H Hotels Collection | Hatzilazarou Group μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρόδου

Δράση «ζωής» στη Ρόδο με τους μαθητές σε πρώτο πλάνο

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

To ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ των SUPER MARKET ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ μόλις βγήκε!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,7 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα