Ξεκίνησε ο προγραμματισμός για τον ανώμαλο δρόμο

Τη νέα χρονιά πια θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες διεξαγωγής του αγώνα ανωμάλου δρόμου στην Κω, προγραμματισμένου να φιλοξενηθεί εκεί το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου. 

Η ΕΑΣ Δωδεκανήσου, πάντα εναρμονισμένη με το αναπτυξιακό πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ, θα πραγματοποιήσει εκεί τον αγώνα γι’ αρκετές κατηγορίες ώστε να υπάρχει όσο γίνεται μεγαλύτερη συμμετοχή.

Σε συνεργασία με όλα τα σωματεία της περιοχής μας, ο τεχνικός σύμβουλος Σάββας Διακονικόλας θα φροντίσει να υπάρξουν κομμάτια στην ειδική προκήρυξη, αφού η γενική έχει ήδη καταρτιστεί από τον ΣΕΓΑΣ, για την πραγματοποίηση αγωνισμάτων με έντονο συναγωνισμό. 

Σε ό,τι αφορά την περιοχή, ακόμα δεν έχει επιλεγεί, αν κι έχει γίνει αναφορά για τον Υδροβιότοπο στην Κω, ένα μέρος με σπάνιο φυσικό κάλλος, που χωρίς να διαταραχτούν οι ισορροπίες του, μπορεί να αποτελέσει το καλύτερο σημείο για τη διοργάνωση. 

Τέλος, αναφέρεται πως η  Ένωση θα πραγματοποιήσει στην Κω το διήμερο 2-3 Φεβρουαρίου τη γενική της συνέλευση και τη γιορτή για τη βράβευση των καλύτερων αθλητών κι αθλητριών του 2018.