Από τη Σερβία, στη Γλασκώβη η Σπανουδάκη

Στη Σερβία και συγκεκριμένα στο Βελιγράδι βρίσκεται η πρωταθλήτρια των 100 και 60μ, Ραφαέλα Σπανουδάκη. Η σπρίντερ σήμερα ολοκληρώνει έναν κύκλο προπονήσεων και επιστρέφει για να ξεκινήσει σύντομα τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.  

Με θερμοκρασία στους 0°C και το χιόνι να μη λείπει από το σκηνικό, οι προπονήσεις της Σπανουδάκη πηγαίνουν καλύτερα, ακριβώς όπως είχαν σχεδιαστεί: 

«Οι προπονήσεις πηγαίνουν πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Είναι η 3η συνεχόμενη φορά που ερχόμαστε Σερβία και συγκεκριμένα στο Βελιγράδι και μου αρέσει πολύ. Οι εγκαταστάσεις είναι απίστευτες και η προπόνηση βγαίνει ακριβώς όπως θα θέλαμε». 

Η Σπανουδάκη φέτος έχει βάλει στόχο τη Γλασκόβη και προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό μέσα από σκληρή προετοιμασία. 

Με ατομικό ρεπόρ 7,29” από το περσινό πανελλήνιο πρωτάθλημα, δεν θα έχει πρόβλημα με το όριο των 60μ. (7,42”): «Είμαι πολύ χαρούμενη που τα πράγματα πηγαίνουν καλά γιατί έχω μπροστά μου ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού και θέλω να δώσω ό, τι καλύτερο έχω αυτή τη χρονιά. 

Θέλω να κάνω μια αξιοπρεπή εμφάνιση και η καλύτερη επίδοση της χρονιάς να είναι εκεί. Θα ήμουν ικανοποιημένη με ατομικό ρεκόρ και μια θέση στον ημιτελικό».