Το τραίνο… πέρασε και από την Παλλήνη!

Το τραίνο… πέρασε  και από την Παλλήνη!

Το τραίνο… πέρασε και από την Παλλήνη!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 493 ΦΟΡΕΣ

Ο Διαγόρας κέρδισε εκτός και τον Παλληνιακό με 1-0 και συνέχισε το σερί των νικών του

Ήταν από τα πιο δύσκολα παιχνίδια για τον Διαγόρα, αυτό που έκλεισε τη φετινή χρονιά και τον α΄ γύρο, καθώς στις 6 Ιανουαρίου, ο «γηραιός» της πόλης μας θα εκτίσει το ρεπό του. Χθες όμως ήταν καταιγιστικός ατο α΄ μέρος, αλλά και εμφανώς αγχωμένος και με σωστή διαχείριση στο υπέρ του σκορ στο δεύτερο ημίχρονο. Επικράτησε του Παλληνιακού 1-0 κι έφτασε τον πρωτοπόρο Ιάλυσο που αγωνίζεται σήμερα στην πρώτη θέση. Ο «γηραιός» πέτυχε την 5η του σερί νίκη κλείνοντας κατά τον καλύτερο τρόπο το 2018.

Η ομάδα του Πέτρου Ρουτζιέρη ήταν πολύ καλή στο α΄ μέρος. Επέβαλε τον ρυθμό της έχοντας την κατοχή της μπάλας και σωστή ανάπτυξη στο παιχνίδι της. Στο χάπι εντ φυσικά συνέβαλε και το γεγονός πώς μπόρεσε να προηγηθεί σχετικά νωρίς στο σκορ (5΄), ενώ παράλληλα ήσαν ελάχιστες οι στιγμές που απειλήθηκε, κρατώντας έτσι το πολύτιμο 0-1.

Στο β΄ μέρος ο Παλληνιακός μπήκε πιο αποφασιστικά στο παιχνίδι, αφού το 0-1 για τον Διαγόρα ήταν ρευστό. Το παιχνίδι πήγε περισσότερο στη δύναμη κι αυτός ήταν ο λόγος που οι «κυανέρυθροι», έχασαν τραυματίες στο 60΄ τον Γιώργου και στο 94΄(έπαιξε μόλις τέσσερα λεπτά) τον Δήμα. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν τον Τσάμη, ο Διαγόρας έκανε σωστή διαχείριση του υπέρ του σκορ κι έφυγε από την Παλλήνη με τρεις πολύτιμους βαθμούς.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
5΄Ο Ντουαλά βρήκε ωραία τον Μπουρλάκη, ο οποίος με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
12΄Ο Χατζησάββας εκτέλεσε φάουλ κι ο Ντουαλά έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα. Το γκολ όμως δεν μέτρησε, αφού (καθυστερημένα) ο βοηθός κ. Πλακάς, υπέδειξε στον κ. Ντάουλα πως ο σκόρερ βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.
37΄Ο Μπιτίλης εκτέλεσε φάουλ, αλλά ο Τσάμης καλά τοποθετημένος έδιωξε κρατώντας το μηδέν στην εστία του.
Από τους γηπεδούχους καλύτεροι στο παιχνίδι ήσαν οι Σάμιος και Μπιτίλης. Καλύτεροι από τους παίκτες του Πέτρου Ρουτζιέρη ήσαν οι Μπουρλάκης, Μπαξεβάνος και ο Ντουαλά.
Παραπονούμενους στην ακύρωση του γκολ του 12ου λεπτού άφησε τους Διαγοριδείς ο κ. Ντάουλας και οι βοηθοί του Οικονόμου και Πλακάς από τον σύνδεσμο Δυτικής Αττικής.

Οι ομάδες:
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Κούσης, Βλάχος (78΄Τρυφιάτης), Ελ-Γκαμάλ, Κολοτούρος, Κούνας (29΄Μερκούρης), Δημητρίου, Σάμιος, Κυριόπουλος (60΄Ματσαδές), Μπιτίλης, Δημογιάννης (88΄Κωστόπουλος).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσάμης, Παγώνης, Προβατίδης, Μπαξεβάνος, Γιώργου (60΄λ.τ. Τσαγκάρης), Χατζησάββας (90΄Δήμας, 94΄λ.τ. Ντερτιλής), Γλυνός, Ευαγγελιδάκης, Μπουρλάκης, Ντουαλά (84΄Μουκίδης).

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή