Ο Παγκαρπαθιακός Σύλλογος Ρόδου,  προσκαλεί στην  ετήσια εκδήλωσή του!

Μία ξεχωριστή βραδιά με βραβεύσεις αριστούχων και επιτυχόντων, κοπή της βασιλόπιτας, παραδοσιακή μουσική, χορό και πλούσιο γεύμα, διοργανώνει το Δ.Σ. του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου, την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18.30 στο ξενοδοχείο Plaza, Ιερού Λόχου 7.

Ο Παγκαρπαθιακός Σύλλογος Ρόδου, οργανώνει την ετήσια εκδήλωσή του, κατά τη διάρκεια της οποίας θα βραβευτούν οι αριστούχοι που κατάγονται από την Κάρπαθο και διαμένουν στη Ρόδο, όπως επίσης και οι επιτυχόντες που εισήχθησαν σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Ο Παγκαρπαθιακός Σύλλογος Ρόδου, θα κόψει επίσης τη βασιλόπιτά του και ένας τυχερός θα κερδίσει το φλουρί μαζί με ένα ξεχωριστό δώρο.

Στους παρευρισκόμενους θα προσφερθεί πλήρες γεύμα με κρασί/αναψυκτικό και νερό.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει ζωντανή ορχήστρα.
Τιμή εισόδου: Ενήλικες: 12 ευρώ. Ανήλικοι: 10 ευρώ.

«Παρακαλούμε θερμά όποιος το επιθυμεί να συνδράμει το έργο του Παγκαρπαθιακού και να ενημερώσει για τυχόν επιτυχόντες ή αριστούχους Καρπάθιους της Ρόδου, προκειμένου να συμπεριληφθούν στη βράβευση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την πρόεδρο του Συλλόγου Φανή Αναστασιάδη - Σισαμή στο τηλέφωνο: 6983700760» αναφέρεται  σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.