Πραγματοποιήθηκε η γιορτή της ΕΛΦΕΕ Ρόδου

Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ένωσης Λογιστών - Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΕΛΦΕΕ) Ρόδου, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Ροδινιού παρευρέθηκαν πολλά μέλη και φίλοι της Ένωσης, καθώς και ο προϊστάμενος της ΔΟΥ Ρόδου, κ. Νίκος Καλογερόπουλος και ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Δωδεκανήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Κωνσταντίνος Ζωγραφίδης.

Με την παρουσία τους, τίμησαν την εκδήλωση, η δημοτική σύμβουλος Φωτεινή Καράμπελα,  ο επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβούλιου Ρόδου, κ. Στράτος Καρίκης, η Δημοτική Σύμβουλος Ευαγγελία Παναή, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου κ. Μιλτιάδης Παγκάς  και η κα Μαριτάνα Ανθοπούλου-Αλακιώτου, εκ μέρους του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Η μεγάλη αποδοχή του κόσμου στο κάλεσμα της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε  βοήθησε στο να συγκεντρωθεί  ένα σοβαρό χρηματικό  ποσό το οποίο θα διατεθεί για την αγορά εξοπλισμού της Ογκολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ρόδου.

Η ΕΛΦΕΕ Ρόδου ευχαριστεί θερμά τους συναδέλφους και όλους τους φίλους που παρευρέθηκαν και εύχεται Καλές γιορτές με ΕΙΡΗΝΗ σε όλο τον κόσμο!

Από την ΕΛΦΕΕ Ρόδου