Πραγματοποιήθηκε η γιορτή της ΕΛΦΕΕ Ρόδου

Πραγματοποιήθηκε η γιορτή της ΕΛΦΕΕ Ρόδου

Πραγματοποιήθηκε η γιορτή της ΕΛΦΕΕ Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 348 ΦΟΡΕΣ

Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ένωσης Λογιστών - Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΕΛΦΕΕ) Ρόδου, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Ροδινιού παρευρέθηκαν πολλά μέλη και φίλοι της Ένωσης, καθώς και ο προϊστάμενος της ΔΟΥ Ρόδου, κ. Νίκος Καλογερόπουλος και ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Δωδεκανήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Κωνσταντίνος Ζωγραφίδης.

Με την παρουσία τους, τίμησαν την εκδήλωση, η δημοτική σύμβουλος Φωτεινή Καράμπελα, ο επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβούλιου Ρόδου, κ. Στράτος Καρίκης, η Δημοτική Σύμβουλος Ευαγγελία Παναή, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου κ. Μιλτιάδης Παγκάς και η κα Μαριτάνα Ανθοπούλου-Αλακιώτου, εκ μέρους του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Η μεγάλη αποδοχή του κόσμου στο κάλεσμα της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε βοήθησε στο να συγκεντρωθεί ένα σοβαρό χρηματικό ποσό το οποίο θα διατεθεί για την αγορά εξοπλισμού της Ογκολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ρόδου.

Η ΕΛΦΕΕ Ρόδου ευχαριστεί θερμά τους συναδέλφους και όλους τους φίλους που παρευρέθηκαν και εύχεται Καλές γιορτές με ΕΙΡΗΝΗ σε όλο τον κόσμο!

Από την ΕΛΦΕΕ Ρόδου

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα πραγματοποιήθηκε από το Πάντειο αφιερωμένη στο έργο του Δωδεκανήσιου καθηγητή Νίκου Κόνσολα

Ξανανοίγουν τα παραδοσιακά σπίτια της Λίνδου

«Το μονοπάτι του Αυτισμού» - Εκδήλωση ενημέρωσης για τη νευροδιαφορετικότητα και τη συμπερίληψη

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη

Θρηνολογούσα Παναγιά: Το σύμβολο της χαροκαμένης μάνας

Συναυλία θρησκευτικής χορωδιακής μουσικής σήμερα στον Ευαγγελισμό

"Οι Άθλιοι" του Βίκτωρος Ουγκώ για άλλη μία παράσταση απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου!

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών