Ο Μ. Μουσελλής υποψήφιος στην Περιφέρεια  με την παράταξη του Γ. Χατζημάρκου

Την αναμενόμενη συμμετοχή του στον δεύτερο βαθμό για τις επερχόμενες εκλογές, ανακοίνωσε και επίσημα ο Μανώλης Μουσελλής, δ.σ. της παράταξης του «Κάλυμνος Ενότητα Αναγέννηση» του Γ. Μαστροκούκου.

Μετά από 8 χρόνια στον πρώτο βαθμό, όπως και ο ίδιος τονίζει στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε, αποφάσισε τη συμμετοχή του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» του Γιώργου Χατζημάρκου.
Ήταν σχεδόν σίγουρο πως ο Μ. Μουσελλής θα επέλεγε να δραστηριοποιηθεί στο Περιφερειακό επίπεδο. Είναι ένας χώρος της τοπικής αυτοδιοίκησης ιδιαίτερα σημαντικός, τόσο για την περιοχή του Ν. Αιγαίου όσο και για την Κάλυμνο, αφού η ενισχυμένη παρουσία Καλύμνιων συμβούλων στο όργανο αυτό, θα προωθήσει τα θέματα του νησιού, την επόμενη περίοδο. Του ευχόμαστε καλή δύναμη στη νέα του προσπάθεια.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Μ. ΜΟΥΣΕΛΛΗ
“Εδώ και οκτώ έτη συμμετέχω στο δημοτικό συμβούλιο του νησιού μας, ως εκλεγμένο  μέλος των αξιωματικών αντιπολιτεύσεων. Μ’ αυτή μου την ιδιότητα είχα και έχω την τιμή να υπηρετώ τα κοινά του τόπου μας από διάφορες θέσεις, όπως του αντιπροέδρου του δημοτικού μας συμβουλίου, του αντιπροέδρου της οικονομική μας επιτροπής, του μέλους της επιτροπής φορολογικών υποθέσεων και δημοπρασιών και του μέλους των Ανωνύμων Εταιρειών του Δήμου μας της Πολυδραστικής  Α.Ε. και της ΑΝΕΚ.
 Όλα αυτά τα έτη και σ’ όλες αυτές τις θέσεις, προσπάθησα πάντα να εκφράζω με ήπιο και συναινετικό λόγο, αλλά και την πρέπουσα τεκμηρίωση, τις απόψεις μου με κύριο γνώμονα το καλό του νησιού μας. Θέλω να πιστεύω ότι η στάση μου αυτή εκτιμήθηκε  από τους συμπατριώτες μας, αν κρίνω από την καθημερινή μου συναναστροφή  αλλά και από την τελευταία επίσημη μέτρηση των δημοτικών εκλογών.
Η αμφίδρομη σχέση  που δημιουργήθηκε και στηρίχτηκε στη βάση της εκτίμησης και του αλληλοσεβασμού, επιτάσσει σ’ εμένα την ειλικρίνεια στις σκέψεις μου αναφορικά, με τις μελλοντικές μου πολιτικές κινήσεις.

Μετά από ώριμη σκέψη και αφού έλαβα υπ’ όψιν μου:
Α) Την προτροπή των συμπατριωτών μου για συνέχιση της ενασχόλησής μου με τα κοινά.
Β) Τη διαφαινόμενη πολιτική κατάσταση του νησιού μας μετά τις επόμενες αυτοδικοικητικές εκλογές και
Γ) Την εναλλακτική και συνάμα τιμητική πρόταση προς εμένα, για προσφορά στο  νησί μου από άλλο επίπεδο.
Αποφάσισα, στις επόμενες αυτοδικοικητικές εκλογές, να θέσω τον εαυτό μου, τις γνώσεις και την εμπειρία  μου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη  Γιώργου Χατζημάρκου και στην παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο».

Με εκτίμηση
Εμμανουήλ Γεωργίου Μουσελλής
Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Καλυμνίων”

(Πηγή: palmostiskalymnou.gr)