Ανακατατάξεις  στον Απόλλωνα Καλυθιών

Παρελθόν αποτελούν για τον Απόλλωνα Καλυθιών από προχθές δύο ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Μαθιό, που ζήτησε να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους και η διοίκηση έκανε αποδεκτή την επιθυμία του, ενώ ο Αλέξανδρος Χαλκιαδάκης τελείωσε τη στρατιωτική του θητεία και επιστρέφει στο νησί του, την Κρήτη. Άλλωστε η συμφωνία με τον δεύτερο ήταν να μείνει στον Απόλλωνα μέχρι να απολυθεί, αλλά έμεινε παραπάνω μετά από επιθυμία και του ίδιου.

Ωστόσο η εξέλιξη αυτή δεν επηρεάζει την ομάδα, αφού αυτοσκοπός της δεν είναι ο πρωταθλητισμός, αλλά η δημιουργία ομάδας με όσο περισσότερα δικά της παιδιά.

Υπάρχουν αρκετοί νεαροί παίκτες που τους εμπιστεύεται ο Κώστας Καμπούρης και πάνω σ’ αυτούς θα στηριχθεί αν χρειασθεί. Το ρόστερ είναι αρκετά μεγάλο και η πιθανότητα για να προχωρήσει η διοίκηση σε μεταγραφές τον Ιανουάριο, δείχνει απίθανα.

Αγωνιστικά τώρα η ομάδα προέρχεται από το εκτός έδρας 2-2 με τον Άρη, αποτέλεσμα που την απομάκρυνε  έξι βαθμούς από την κορυφή. Οι προπονήσεις αυτές τις ημέρες θα γίνονται με λιγότερους ποδοσφαιριστές, καθώς πέντε απ’ αυτούς πήραν άδεια γιατί θα βρεθούν εκτός Ρόδου για τις εορτές. Συγκεκριμένα θα φύγουν οι Γεωργιάδης, Νικολός, Κουφάλης, Μπαϊρακτάρης και Ίγκλις.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα θα επιδιώξει τις ημέρες αυτές να κλείσει κάποια φιλικά παιχνίδια και ίσως το πρώτο δοθεί την ερχόμενη Πέμπτη με τον Άγιο Γεώργιο στη Μαλώνα.