Υποψιαζόμαστε ότι κάποιοι στη Νέα Δημοκρατία, σε τοπικό επίπεδο, θα περάσουν τις γιορτές ευρισκόμενοι …σε αναμμένα κάρβουνα!

• Υποψιαζόμαστε ότι κάποιοι στη Νέα Δημοκρατία, σε τοπικό επίπεδο, θα περάσουν τις γιορτές ευρισκόμενοι …σε αναμμένα κάρβουνα! Διότι όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος κ. Μητσοτάκης στο συνέδριο, από τις 10 Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις για τους νέους υποψήφιους βουλευτές!

• Και επειδή στο ψηφοδέλτιο της Δωδεκανήσου, δεν …χωράνε όλοι, μάλλον θα έχουμε και εκπλήξεις. Κάποιοι θα πρέπει να συνηθίζουν στην ιδέα ότι μπορεί και να μην είναι υποψήφιοι βουλευτές!

• Εξ εγκύρων πηγών μαθαίνουμε ότι στα χέρια του κ. Μητσοτάκη βρίσκεται λίστα με πέντε νέους υποψήφιους από τα Δωδεκάνησα στο πλαίσιο των κριτηρίων που ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος έχει θέσει (νέα πρόσωπα με κοινωνική καταξίωση κλπ) οπότε υποψιαζόμαστε βάσιμα ότι …θα γίνει μπέρδεμα!

• Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 10 Ιανουαρίου, οπότε και πρόκειται να υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις! Μέχρι τότε οι ενδιαφερόμενοι …ας κάνουν ό,τι καταλαβαίνουν, αν προλαβαίνουν!

Ο κακός