Χριστουγεννιάτικη γιορτή από  τον σύλλογο Αρχιτεκτονικής και  Πολιτιστικής κληρονομιάς Ρόδου

O Σύλλογος Αρχιτεκτονικής & Πολιτιστικής Κληρονομιάς Ρόδου διοργανώνει χριστουγεννιάτικη γιορτή με αφηγήσες παραμυθιών, εργαστήρια κατασκευής χριστουγεννιάτικων διακοσμητικών για παιδιά και bazaar xειροποίητων xριστουγεννιάτικων κατασκευών και λιχουδιών αύριο 21/12,  από 5 έως 9 μ.μ.  και το Σάββατο 22/12 από τις 11 έως τις 6 μ.μ. στο Κατάλυμα της Αγγλίας,  στη μεσαιωνική Πόλη Ρόδου.

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις  7.30 μ.μ. η Μαρία Πάσσαρο θα παρουσιάσει το παραμύθι "Η μπουγάδα του Αη Βασίλη " και το Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου  στις 5-6 το απόγευμα  το κλείσιμο  της   γιορτής θα γίνει  με  λαχειοφόρο αγορά με δώρα από χορηγούς.

• Στην εκδήλωση  θα διατίθενται  τα ακόλουθα βιβλία, ανατυπώσεις  του Συλλόγου:

1) Το κλασικό  ιστορικό  βιβλίο  «Geschichte der alten Rhodier/ Ιστορία των αρχαίων Ροδίων» του H. Van Gelder (Haag, 1900).

2) Ο συλλεκτικός τόμος: Εδουάρδου Μπιλιότου & Αββά Κοτρέ,  “Η νήσος Ρόδος”, μτφρ.  υπό Μ. Μαλλιαράκη και Σ. Καραβοκυρού, [Ρόδος],1881. και το  βιβλίο  

Ηλία  Κόλλια, Βαγγέλη Παυλίδη (εικονογράφηση), “Τα χειρόγραφα των Μαϊστόρων”, Αθήνα -  Ρόδος 2018.
• Θα διατίθεται επίσης:
το mousepad-ημερολόγιο 2019, με θέμα το Εθνικό Θέατρο Ρόδου, που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο δράσεων του Συλλόγου για το Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018.