Προπόνηση… κι έφυγαν  για Χριστούγεννα

Σήμερα ολοκληρώνεται ουσιαστικά η φετινή χρονιά για τον Διαγόρα. Οι παίκτες του θα προπονηθούν εκ νέου σήμερα το πρωί και στην συνέχεια θα αποχωρήσουν για να εορτάσουν τις μέρες αυτές με τις οικογένειες τους , οι περισσότεροι φυσικά στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, επανερχόμενοι στις προπονήσεις στις 27 Δεκεμβρίου.

Χθες οι «κυανέρυθροι» πήγαν για τον ίδιο σκοπό στο Ενωσιακό γήπεδο κι έδωσαν εκεί ένα διπλό προπονητικής φύσεως με αντίπαλο τον Ροδιακό, θέλοντας να κρατήσουν τον ρυθμό που έχουν τον τελευταίο καιρό.

Στο άλλο ανοιχτό… μέτωπο πάντως, δρομολογούνται όλοι οι στόχοι σιγά σιγά. Ήδη έχουν γίνει προτάσεις στον Διαγόρα από πολλούς μάνατζερ, για να αποκτήσει παίκτες στις θέσεις του φορ αλλά και του στόπερ. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι το ανακοινώσιμο από την πλευρά της Διοίκησης του «γηραιού».

Οι προτάσεις είναι πολλές, αλλά η Διοίκηση και η τεχνική ηγεσία τις μελετάει με κάθε λεπτομέρεια και δεν θέλει να βιαστεί, γνωρίζοντας πως η μεταγραφική αγορά αυτή την περίοδο του Ιανουαρίου είναι «στεγνή» από καλούς και ποιοτικούς παίκτες και σπάνια υπάρχει η περίπτωση να βρει μια ομάδα, εξαιρετική περίπτωση για να την αποκτήσει.