Ελεύθεροι Γεωργαλλής και Καστανάκης

Με μείον δύο ποδοσφαιριστές θα συνεχίσει την πορεία του στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Α΄κατηγρίας ο Ορφέας, καθώς αφήνει ελεύθερους τους Σάββα Γεωργαλλή και Παναγιώτη Καστανάκη. Ο πρώτος βέβαια δεν αγωνίσθηκε καθόλου αφού από την προετοιμασία αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού. Με ανακοίνωση της η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» εξηγεί τους λόγους της απόφασής της:

« Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφέας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τους αθλητές Σάββα Γεωργαλλή και Παναγιώτη Καστανάκη όπως είχε συμφωνηθεί στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Τους ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια σε προσωπικό και ποδοσφαιρικό επίπεδο. Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφέας θέλει να ενημερώσει ότι κανένας άλλος ποδοσφαιριστής δεν θα αποδεσμευθεί ή θα παραχωρηθεί σε άλλο σύλλογο, καθώς η ομάδα μας θα συνεχίσει απρόσκοπτη την προσπάθεια της στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, παλεύοντας για την εξασφάλιση της παραμονής».

Το ευχαριστώ του Γεωργαλλή

Ο Σάββας Γεωργαλλής θέλησε να ευχαριστήσει την ομάδα του Ορφέα γι’ αυτή τη σύντομη συνεργασία που είχαν και το εκφράζει με την εξής επιστολή:

 «Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Ορφέα και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Κελέσογλου και τον προπονητή κ. Σαρρή για τη συνεργασία που είχαμε. Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους πρώην συμπαίκτες μου. Λύσαμε τη συνεργασίας μας και αποχωρώ από την ομάδα σαν φίλος, έχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις από την ιστορική ομάδα του Ορφέα. Η ομάδα μπορεί να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, όμως είμαι σίγουρος ότι μπορεί να καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονής της. Μόνο λίγη τύχη χρειάζεται και ο Ορφέας θα πάρει τα αποτελέσματα που θέλει για να σωθεί. Επαναλαμβάνω ότι αποχωρώ σαν φίλος από την ομάδα και πάντα θα παρακολουθώ την πορεία της».