Ετήσιο Συνέδριο Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Δωδεκανήσου

Στις 16 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το ετήσιο συνέδριο των βαθμοφόρων της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Δωδεκανήσου καθώς επίσης και των μελών Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε εντός του πλοίου Blue Star 2 της εταιρείας Attica Group επισφραγίζοντας έτσι την άριστη συνεργασία των δυο μερών, τους οποίους ευχαριστούν δημόσια για την στήριξη τους.

Το συνέδριο ασχολήθηκε με την πρόταση ανάπτυξης της επομένης τριετίας 2019-2021 με εισηγητή τον Περιφερειακό Έφορο Δωδεκανήσου Κο. Κυριάκο Μητρόπουλο, με την επικοινωνία και τις Δημόσιες Σχέσεις με εισηγητή το μέλος του Δ.Σ. του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και Έφορο Δημοσίων Σχέσεων Κο. Κώστα Εφραιμίδη, και με την ανάδειξη των νέων μελών της γενικής συνέλευσης του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων. 

Στο συνέδριο παρευρέθηκαν επίσης ο Αναπληρωτής Γενικός Εφόρος Κος. Ιωάννης Σπύρου, ο πρώην Περιφερειακός Έφορος Κος. Θεοδόσης Κατσαμούνδης και ο Αρχηγός της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Καλύμνου Κος. Αντώνιος Σακέλλης.