Διπλός στόχος, φορ και στόπερ στον Διαγόρα

Προς την κατεύθυνση εξεύρεσης παικτών, που θα μπορέσουν να προσφέρουν στον γηραιό, προκειμένου να φτάσει στον στόχο του φέτος, βρίσκεται η Διοίκηση του Διαγόρα.

Υπάρχουν πάμπολλες προτάσεις, αλλά οι κυανέρυθροι αναζητούν κάτι που να αξίζει, γνωρίζοντας καλά πως η αγορά είναι πολύ περιορισμένη αυτή την περίοδο. Φυσικά ο στόχος δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Football League με οποιοδήποτε τρόπο, αλλά για να επιτευχθεί χρειάζεται ακόμα μεγάλη προσπάθεια. .

Είναι γνωστό πλέον, πως ο Διαγόρας κινείται για την απόκτηση ενός φορ περιοχής που να συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία της εμπειρίας και του ταλέντου, ενώ το ίδιο συμβαίνει και για την απόκτηση ενός στόπερ ικανότατου, για να καλυφθεί η απουσία του Κρητικού.

Ευχές από τον Διαγόρα 
Στο μεταξύ ο γηραιός και η Διοίκηση του, μοίρασαν χθες ευχές σε όλα τα μέλη και τους αθλητές του συλλόγου, αλλά και σε όλα τα μέλη της αθλητικής οικογένειας.

Η ανακοίνωση του ΓΣ Διαγόρας με τις ευχές του, αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας, εύχεται «Χρόνια Πολλά» και  « Καλές Γιορτές» στα μέλη μας, σε όλους τους αθλητές και προπονητικά τημ του Σωματείου μας, στα τμήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, στίβου, βόλεϊ, Μπητς βόλεϊ, ποδηλασίας και υποδομών, καθώς και στους Βετεράνους αθλητές.

Ευχές για Υγεία στον περήφανο φίλαθλο κόσμο του ΔΙΑΓΟΡΑ, που στηρίζει κι ενδυναμώνει το Σύλλογό μας, με μοναδικό τρόπο!

Ευχές για Καλές Γιορτές και σε όλους τους αθλητές, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές και φιλάθλους, όλων των ομάδων της Δωδεκανήσου. Παρόμοιες ευχές και στους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Να είμαστε όλοι υγιείς και να έχουμε, Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά!

Ο Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ πιστός στις αρχές και την Ιστορία του, θα εξακολουθεί να αγωνίζεται για έναν καθαρό αθλητισμό, στο πλαίσιο του ‘’ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ’’, όπως δίδαξαν οι πρόγονοι του, κι έχουμε χρέος να διαφυλάξουμε οι νεότεροι.»