Η Αδελφοσύνη το «εισιτήριο»

Η Αδελφοσύνη το «εισιτήριο»

Η Αδελφοσύνη το «εισιτήριο»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 379 ΦΟΡΕΣ

Σε εξ αναβολής αγώνα για την Α’ φάση του κυπέλλου, νίκησε χθες στους Αγίους Αποστόλους την Τήλο 3-2 και τώρα θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Μ.

Ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων η Α’ φάση του κυπέλλου, με τη διεξαγωγή του εξ αναβολής αγώνα ανάμεσα στην Αδελφοσύνη και την ομάδα της Τήλου.

Η ομάδα του Ηλία Λοΐζου πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση, επικρατώντας με 3-2 και τώρα στο πλαίσιο της Β’ φάσης θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Ηρακλή Μ. σε ημερομηνία που θα ορισθεί.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και κατάφεραν με τη συμπλήρωση του 20λέπτου να προηγηθούν με 2-0.

Αρχικά στο 9’ ο Τσιριγώτης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Υψηλάντης στην προσπάθειά του να μπλοκάρει την μπάλα, δεχόμενος την πίεση αντιπάλου, του έφυγε και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Σ’ αυτή τη φάση οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ.
Το 2-0 ξεκίνησε πάλι από τον Τσιριγώτη, που έβγαλε ωραία σέντρα και ο Τοπάλ με κεφαλιά δεν αστόχησε.

Στη συνέχεια όμως οι παίκτες της Τήλου αντέδρασαν και πέρασαν στην επίθεση.
Η πρώτη καλή φάση δεν άργησε να έρθει, καθώς στο 28’ ο Φυλακούρης με σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε το κάθετο δοκάρι.


Λίγο αργότερα ήρθε και το γκολ. Στο 34’ ο Γουργούλιας ανέτρεψε τον Λεβτσένκο κι ο διαιτητής Κυρίτσης έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αγκόλι, μειώνοντας σε 2-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.
Στην επανάληψη η Τήλος συνέχισε να πιέζει και κατάφερε στο 55’ να ισοφαρίσει σε 2-2 με πλασέ του Φυλακούρη από θέση τετ α τετ.

Αυτό το γκολ αφύπνισε τους «πορτοκαλί» που ξαναπέρασαν μπροστά και στο 70’ με τον Χατζή Ομέρ πέτυχαν το τρίτο τους τέρμα (3-2) το οποίο έμελλε να είναι κι αυτό που τους χάρισε την πρόκριση.

Μέχρι το τελικό σφύριγμα η Τήλος προσπάθησε να απαντήσει αλλά δεν τα κατέφερε. Μάλιστα στις καθυστερήσεις ο Αγκόλι αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση. Να σημειωθεί πως οι Τηλιακοί αγωνίσθηκαν με πολλές ελλείψεις. Χαρακτηριστική ήταν η επανεμφάνιση του 58χρονου Γιώργου Αλειφέρη στην αρχική ενδεκάδα, ενώ στον πάγκο υπήρξε μόνο μια αλλαγή, ο νεαρός Κ. Σακελλάρης, που πήρε το «βάπτισμα του «πυρός», καθώς στο 89’ αντικατέστησε τον τραυματία Λεβτσένκο.


Καλύτεροι από την Αδελφοσύνη ήταν οι Τσιριγώτης, Εμίρογλου και Αποστόλου, ενώ από την Τήλο οι Φυλακούρης, Λεβτσένκο και Η. Σακελλάρης.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Κυρίτση, Γιακουμάκη, Ζαρίδα.

Οι συνθέσεις:
Αδελφοσύνη: Γουργούλιας, Πρωτόπαπας (90’ Αμπντούλ), Μπουμπουλάκης, Γουλίτσας, Εμίρογλου (88’ Λιούρας), Τοπάλ (46’ λ.τ. Αποστολόπουλος), Τσιριγώτης, Αποστόλου, Μπουλουντίδης, Στάμου (58’ Ζαμαντάκης), Χατζή Ομέρ Ταμπάκ.
Τήλος: Χατζηνικόλας, Σακελλάρης Κυρ., Ρούκο, Αλειφέρης, Χαραλαμπάκης, Χατζηφούντας, Φυλακούρης, Σακελλάρης Η., Καρράς, Αγκόλι, Λεβτσένκο (89’ λ.τ. Σακελλάρης Κ.).

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων