Ξέσπασε κατά της αστυνομίας  ο πατέρας της φοιτήτριας

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, της 21χρονης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο ξεσπά κατά της αστυνομίας του νησιού και χαρακτηρίζει «ηθικούς αυτουργούς» του εγκλήματος τους αστυνομικούς που πριν από περίπου ένα χρόνο δεν κατέγραψαν την καταγγελία της κόρης του για τον βιασμό.

«Είναι δυνατόν να πάει το κορίτσι με τρεις φίλες της να καταγγείλει το γεγονός και οι αστυνομικοί... Είναι δυνατόν να είναι αυτός αστυνομικός; Να είναι γονιός; Να μην παίρνει το τηλέφωνο του κοριτσιού; Να μην παίρνει κάποια τηλέφωνα δικά μας για να μας ενημερώσουνε;
Αν είναι δυνατόν!
Οι ηθικοί αυτουργοί είναι αυτοί, αυτό να γράψετε», είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Γιάννης Τοπαλούδης και συνέχισε: «Οι ηθικοί αυτουργοί είναι αυτού που συγκαλύψανε και έχουν συγκαλύψει και άλλα περιστατικά.
Οι ηθικοί αυτουργοί είναι από την αστυνομία».

Όπως υποστηρίζει ο πατέρας της φοιτήτριας, κάποιοι αστυνομικοί δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους. «Δεν προχώρησαν στα προβλεπόμενα από τις αστυνομικές αρχές. Πήγε το κορίτσι και το διώξανε γιατί λέει πέρασε μία εβδομάδα. Και επειδή πέρασε; Δεν έπρεπε να πάρουν τα στοιχεία να δουν το κορίτσι τι έγινε;
Να ενδιαφερθούν σαν άνθρωποι; Άρα λοιπόν υπάρχουν και απάνθρωποι αστυνομικοί. Που δεν είναι γονείς. Δεν είναι γονείς, Δεν σέβονται την αξιοπρέπεια ενός κοριτσιού;». Συνεχίζοντας ο κ. Τοπαλούδης ζητά να γίνει έρευνα από την αστυνομία.