Έκτακτο: Απαγωγή γνωστού επιχειρηματία στον Πειραιά

Αυτόπτες μάρτυρες, είδαν τους απαγωγείς να βάζουν με κινηματογραφικό τρόπο τον γνωστό επιχειρηματία μέσα σε αυτοκίνητο κι έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη του.

Το συμβάν έλαβε χώρα σήμερα το πρωί  στην Ακτή Θεμιστοκλέους γύρω στις 9:00 κι από τότε έχει αρχίσει να εξελίσσεται ένα θρίλερ.

Ο απαχθείς επιχειρηματίας, δεν απαντά στις επαναλαμβανόμενες κλήσεις της μητέρας του, που ενημερώθηκε άμεσα για το συμβάν, ενώ πλέον είναι ενήμερες και οι Αρχές, που ερευνούν την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τέσσερα άτομα με μεγάλη σωματική διάπλαση και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, φορώντας μπλούζες που ανέγραφαν «ΕΚΑΜ» τον πήραν σηκωτό και τον έβαλαν σε αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen και τράπηκαν σε φυγή.

Οι πληροφορίες, δεν διέρρευσαν από τις Αρχές, καθώς σε ανάλογες περιπτώσεις τηρείται... σιγή ιχθύος για ευνόητους λόγους,αλλά από τους περίοικους μιας και η Ακτή Θεμιστοκλέους έχει πολύ κίνηση εκείνη την ώρα.

Η αστυνομία «χτενίζει» την περιοχή, ενώ ελέγχουν και το υλικό από κάμερες κλειστών κυκλωμάτων από τις γύρω επιχειρήσεις.

Πηγή: https://www.ethnos.gr