Ρόδος: Σε τραγωδία εξελίχθηκε το τροχαίο στον Καλαμώνα

Ρόδος: Σε τραγωδία εξελίχθηκε το τροχαίο στον Καλαμώνα

Ρόδος: Σε τραγωδία εξελίχθηκε το τροχαίο στον Καλαμώνα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 31657 ΦΟΡΕΣ

Έχασε τη ζωή του ο Σάββας Πάττας

Θρήνος και οδύνη στο νησί της Ρόδου καθώς ένας ακόμη συνάνθρωπος μας βρήκε τραγικό θάνατο και ένας τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα, στην περιοχή του Κάτω Καλαμώνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της «Ροδιακής», το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 4.30 το απόγευμα στο δρόμο που οδηγεί προς τις Πεταλούδες όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες δύο αυτοκίνητα που κινούνταν με αντίθετη κατεύθυνση συγκρούστηκαν μετωπικά.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή και είχε ως αποτέλεσμα των εγκλωβισμό και των δύο οδηγών, οι οποίοι ανασύρθηκαν από τα οχήματα τους με παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου και διασωστών του ΕΚΑΒ.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενός οδηγού, ενώ ο δεύτερος εξετάζεται από το ιατρικό προσωπικό.

«Έφυγε» ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παστίδας

«Μούδιασε» το νησί της Ρόδου από την είδηση του θανάτου του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Παστίδας Σάββα Πάττα, ο οποίος ήταν ο ένας από τους δύο οδηγούς των οχημάτων, που σήμερα το απόγευμα συγκρούστηκαν με σφοδρότητα στην περιοχή του Κάτω Καλαμώνα!

Η είδηση διαδόθηκε αστραπιαία σε ολόκληρο το νησί βυθίζοντας στο πένθος και τη θλίψη εκτός από την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του, όλους όσοι τον γνώριζαν!

Ανοιχτόκαρδος, ευγενικός, ευθύς, πάντα χαμογελαστός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και έτοιμος να προσφέρει όπου και όπως μπορούσε και κυρίως για τον τόπο του.

Διαβάστε ακόμη

Ρόδος: O όμιλος αστρονομίας «Βενετοκλείου» 1ου ΓΕΛ Ρόδου στο Austin Texas για την ολική εκλειψη ηλίου

Εντεταλμένος Θεμάτων Διακυβέρνησης Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ο γενικός διευθυντής του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου

Συμπαραστάτη του Πολίτη θα εκλέξει το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου

Στ. Κασσελάκης: Θα επισκεφθεί 26 νησιά του Αιγαίου σε 9 μέρες

Πολλές οι «παρθένες» παραλίες στα Δωδεκάνησα που εντάσσονται στις... απάτητες

Ολοκληρώθηκαν τα αντιπλημμυρικά έργα που χρηματοδότησε η Eurobank

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία