Διακοπές και ηρεμία στον Αστέρα Μασσάρων

Το χριστουγεννιάτικο ρεπό τους απολαμβάνουν αυτές τις μέρες οι παίκτες του Αστέρα Μασσάρων και θα μπουν πια στις προπονήσεις από τις 2 Ιανουαρίου αφού τους περιμένει το ντέρμπι με τον Εθνικό εντός.

Μετά το φιλικό με τον Άρη το περασμένο Σάββατο στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τα «Ζαννέτεια», ο Αλέξανδρος Κολιάδης θέλησε να ξεκουράσει τους παίκτες του δεδομένων και των απουσιών αυτές τις μέρες.

Ο Στέλιος Δεληγιάννης και ο Ντίμι Στογιανόφσκι βρίσκονται εκτός Ρόδου, με τον δεύτερο να επιστρέφει πια στις 16 Ιανουαρίου και να χάνει τον αγώνα κόντρα στους Αρχιπολενούς.

Ο Μανώλης Πονιάς ως τραυματίας θα είναι επίσης απών στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, όμως θα γίνει αγώνας…. δρόμου ώστε να προλάβει ο Βασίλης Σακαρέλης αφού ταλαιπωρείται κι αυτός από τραυματισμό.

Το τέλος του 2018 πάντως βρίσκει τον Αστέρα στην 3η θέση της βαθμολογίας για τον α’ όμιλο στη Β’ Κατηγορία, κάτι ευοίωνο όσον αφορά την περεταίρω πορεία του στην κατηγορία, μιας κι έχει κάνει ένα νέο ξεκίνημα φέτος, αποτελούμενος από νεαρούς κυρίως ποδοσφαιριστές.