Επτακόσιες τσάντες με τρόφιμα μοιράστηκαν από τον δήμο Ρόδου

Επτακόσιες τσάντες με τρόφιμα μοιράστηκαν από τον δήμο Ρόδου

Επτακόσιες τσάντες με τρόφιμα μοιράστηκαν από τον δήμο Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 630 ΦΟΡΕΣ

Στις οικονομικά αδύναμες οικογένειες του νησιού μας

Κοντά στον ευάλωτο δημότη που έχει ανάγκη στήριξης τις ημέρες των εορτών, βρίσκεται και φέτος ο Δήμος της Ρόδου, δια της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, και παρά τους χαμηλούς τόνους που διατηρεί, για να προστατέψει την αξιοπρέπεια αυτών των συμπολιτών μας, εκείνο που αναδεικνύεται για άλλη μία χρονιά είναι ότι και στη Ρόδο οι συμπολίτες μας αυτοί είναι πολλοί και αυξάνονται τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, καταρχήν, προχθές, Παρασκευή, ο Δήμος παρέθεσε γεύμα για το ΚΑΠΗ στο Ροδίνι, όπου συμμετείχαν 420 συμπολίτες μας που το απόλαυσαν δωρεάν.

Όσο για εκείνους που ανήκουν στις πιο αδύναμες οικονομικά ομάδες του πληθυσμού, φέτος ο Δήμος αποφάσισε να διοργανώσει μία δράση. Έτσι, με λεωφορείο τους μετέφερε στη Φάτνη στα Μαριτσά και στη συνέχεια στο Παραδείσι όπου τους πρόσφερε επίσης δωρεάν γεύμα. Σημειώνεται ότι στη δράση αυτή συμμετείχαν 80 άτομα.

Εκεί, όμως, που πραγματικά καταδεικνύεται το πρόβλημα που υπάρχει και στο νησί μας είναι ότι μοιράστηκαν 700 τσάντες με τρόφιμα σε συμπολίτες μας που είναι δικαιούχοι μέσα από το χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα ΤΕΒΑ. Οι τσάντες, όμως, που μοίρασε ο Δήμος είναι αρκετά περισσότερες αφού το κάνει καθημερινά σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Όπως δήλωσε στη «Ρ» η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, κα Άννα Ζωάννου, εκείνο που διαπιστώνουν είναι ότι το πρόβλημα και στο νησί μας είναι πολύ σοβαρό και ο Δήμος βρίσκεται κοντά στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, ωστόσο διατηρεί χαμηλούς τόνους ώστε να διαφυλάξει την αξιοπρέπεια των συμπολιτών μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Διαβάστε ακόμη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών