Κλειστά χθες τα καταστήματα και στη Ρόδο

Κλειστά έμειναν χθες δεύτερη μέρα του 2019 τα καταστήματα της Ρόδου στο πλαίσιο εφαρμογής του εορταστικού ωραρίου καθώς  λειτούργησαν την τελευταία Κυριακή του χρόνου, προς εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού.

Τα καταστήματα θα ανοίξουν και πάλι σήμερα κανονικά ενώ το Σάββατο που θα είναι και η τελευταία μέρα κατά την οποία θα ισχύσει το εορταστικό πρόγραμμα, θα έχουν διευρυμένο ωράριο λειτουργίας.
Τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου επανέρχεται κανονικά το χειμερινό ωράριο στα καταστήματα της Ρόδου, αφού τερματίζεται και η εορταστική περίοδος, που τόνωσε έστω και σε μικρό βαθμό την αγορά.

Οι καταναλωτές έθεσαν και φέτος προτεραιότητες με την πληρωμή των λογαριασμών τους και των λοιπών υποχρεώσεών τους, και οι δαπάνες για τις γιορτές ήταν περιορισμένες αφού όλοι αναζητούσαν οικονομικές τιμές για να μπορέσουν να καλύψουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερες ανάγκες.

Προηγήθηκαν τα παιδιά, ακολούθησε το εορταστικό τραπέζι των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι συγγενείς και οι φίλοι που γιόρταζαν και τελευταία έγιναν οι υπόλοιπες αγορές.

Το πρόγραμμα λειτουργίας των καταστημάτων για την εξυπηρέτηση των καταναλωτών στο πλαίσιο εφαρμογής του εορταστικού ωραρίου έχει για το επόμενο διάστημα ως εξής:
Πέμπτη  3 Ιανουαρίου    09:00 –21:00
Παρασκευή 4 Ιανουαρίου    09:00 – 21:00
Σάββατο 5 Ιανουαρίου    10:00 – 18:00
Κυριακή  6 Ιανουαρίου    ΚΛΕΙΣΤΑ