Μηναΐδης: Να δοθεί έμφαση στην ποιότητα

Μηναΐδης:  Να δοθεί έμφαση στην ποιότητα

Μηναΐδης: Να δοθεί έμφαση στην ποιότητα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 264 ΦΟΡΕΣ

Την άποψη ότι οι ξενοδόχοι δεν έχουν κάτι να φοβούνται για την τουριστική σεζόν του 2019 εξέφρασε σε συνέντευξή του στο skyrodos.gr ο επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου (ΕΞΡ) και πρώην πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) κ. Βασίλης Μηναΐδης.

Ο κ. Μηναΐδης τονίζει πως το κλειδί σε ό,τι αφορά την έκβαση της κάθε σεζόν είναι η ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

«Δεν έχουν να φοβηθούν κάτι για τη νέα σεζόν. Να καταλάβουν πως υπάρχουν και αγορές που μπορεί να αποδώσουν περισσότερους τουρίστες.

Η πολωνική τουριστική αγορά έχει λαμπρό μέλλον. Οι αφίξεις από την Αυστρία θα ανακάμψουν. Πολλές αφίξεις μπορούν να δώσουν οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Ανακάμπτει και η ρωσική τουριστική αγορά. Να δώσουν έμφαση στην ποιότητα σε ό,τι αφορά τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους τουρίστες», δηλώνει ο κ. Μηναΐδης.

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΕΞΡ τόνισε πως είναι ανάγκη πλέον το κράτος να στηρίξει τον τουρισμό και να μην επιβαρύνει συνεχώς με φόρους τους ξενοδόχους. Μίλησε για την επιμήκυνση της σεζόν και για άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Διαβάστε ακόμη

«10201» το νέο 5ψήφιο νούμερο για καταγγελίες παραβατικότητας ανηλίκων

Όλγα Κεφαλογιάννη: Δημιουργούμε τις συνθήκες για μία νέα αρχή για τον ελληνικό Τουρισμό

Στην Εκτελεστική Επιτροπή ο Θανάσης Στάμος

TUI: Μεσαιωνική Πόλη Ρόδου και Ακρόπολη στα πιο δημοφιλή μνημεία για το 2024

Τραγούδι ηχογράφησε ο δήμαρχος Λειψών

Σε ρυθμούς Ευρωεκλογών

Ποιοι ορίστηκαν από την ΠΕΔ Ν. Αιγαίου ως εκπρόσωποι

Βανδάλισαν τις προτομές των ηρώων στο Παραδείσι