Μηναΐδης:  Να δοθεί έμφαση στην ποιότητα

Την άποψη ότι οι ξενοδόχοι δεν έχουν κάτι να φοβούνται για την τουριστική σεζόν του 2019 εξέφρασε σε συνέντευξή του στο skyrodos.gr ο επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου (ΕΞΡ) και πρώην πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) κ. Βασίλης Μηναΐδης.

Ο κ. Μηναΐδης τονίζει πως το κλειδί σε ό,τι αφορά την έκβαση της κάθε σεζόν είναι η ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

«Δεν έχουν να φοβηθούν κάτι για τη νέα σεζόν. Να καταλάβουν πως υπάρχουν και αγορές που μπορεί να αποδώσουν περισσότερους τουρίστες.

Η πολωνική τουριστική αγορά έχει λαμπρό μέλλον. Οι αφίξεις από την Αυστρία θα ανακάμψουν. Πολλές αφίξεις μπορούν να δώσουν οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Ανακάμπτει και η ρωσική τουριστική αγορά. Να δώσουν έμφαση στην ποιότητα σε ό,τι αφορά τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους τουρίστες», δηλώνει ο κ. Μηναΐδης.

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΕΞΡ τόνισε πως είναι ανάγκη πλέον το κράτος να στηρίξει τον τουρισμό και να μην επιβαρύνει συνεχώς με φόρους τους ξενοδόχους. Μίλησε για την επιμήκυνση της σεζόν και για άλλα ενδιαφέροντα θέματα.