Ο Νικήτας Τσαμπαλάκης στην Ένωση Νέων  Αυτοδιοικητικών Ελλάδος

Ο Νικήτας Τσαμπαλάκης από την Πάτμο αποτελεί το νέο μέλος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ).

Ο Νικήτας Τσαμπαλάκης είναι Επιχειρηματίας, Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάτμου και πρώην Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Πάτμου και αποτελεί από τις πιο δυναμικές παρουσίες για την επόμενη μέρα στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για το νησί της Αποκάλυψης.

"Η ΕΝΑ εδώ και τρία χρόνια με την παρουσία της σε όλη την Ελλάδα, με εκδηλώσεις για την  ανάπτυξη της κάθε περιοχής, όπως αυτή που πραγματοποίησε το καλοκαίρι στην Πάτμο για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας και του θαλάσσιου τουρισμού, σήμερα έχει ξεπεράσει τα 300 αιρετά μέλη σε κάθε μέρος της Ελλάδος.

Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) καλωσορίζει τον κ. Νικήτα Τσαμπαλάκη, τονίζοντας για άλλη μια φορά την παρεμβατική της παρουσία σε κάθε περιοχή της χώρας, αποτελούμενη από νέους ανθρώπους, επιτυχημένους επαγγελματίες και επιστήμονες σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας και όπου θα συνεχίσει να επιδιώκει την αναπτυξιακή προοπτική των τοπικών κοινωνιών, να αναδεικνύει τα συγκριτικά πλεονεκτήματά τους προς όφελος της προόδου και της ανάπτυξης, για την επόμενη μέρα στην Ελλάδα", όπως τόνισε χαρκατηριστικά ο Πρόεδρος της ΕΝΑ Νεκτάριος Καλαντζής.