Την τοπική αγορά «γλυκοκοιτάζει» η Ρόδος

Με μεθοδικότητα και χωρίς βιασύνη συνεχίζουν να «ξεψαχνίζουν» οι άνθρωποι της Ρόδου τη μεταγραφική αγορά.

Για την ακρίβεια, την τοπική μεταγραφική αγορά, στην οποία και δίνουν προτεραιότητα, καθώς τους ενδιαφέρει κάθε καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή, που πέραν της φιλοδοξίας του και της ικανότητάς του να βοηθήσει όχι μόνο φέτος, αλλά κυρίως του χρόνου, εφόσον έρθει η άνοδος στη Γ’ Εθνική κατηγορία, θα αναγνωρίσει αντανακλαστικά το ειδικό βάρος της φανέλας και θα βάλει μία απαραίτητη «πινελιά» εντοπιότητας. 

Τα παραπάνω προφανώς και δεν σημαίνουν πως απουσιάζει η εμπιστοσύνη στη δυναμική του υφιστάμενου ρόστερ. Κάθε άλλο. Άλλωστε, στο πρωτάθλημα κάνει, μέχρι σήμερα, τη διαφορά.

Απλά, τα «ελάφια» θέλουν να εκμηδενίσουν τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν τα πράγματα να «στραβώσουν» λόγω τραυματισμών και άλλων απρόοπτων και ταυτόχρονα να διασφαλίσουν, πως τα τέλος της σεζόν θα τα βρει μ’ έναν έτοιμο και δεμένο κορμό, η ύπαρξη του οποίου θα κάνει το καλοκαίρι τους πολύ πιο εύκολο και λιγότερο αγχωτικό. 

Αν δεν βρουν τους κατάλληλους, δεν θα είναι έκπληξη αν ο Σάκης Δέδες και η διοίκηση διατηρήσουν την ομάδα ως έχει, καθώς δεν σκοπεύουν να κάνουν μεταγραφές απλά και μόνο για να πούνε πως έκαναν.