Ρόδος: Νοκ άουτ από το πουθενά ο Κιοσέογλου

Ρόδος: Νοκ άουτ από το πουθενά ο Κιοσέογλου

Ρόδος: Νοκ άουτ από το πουθενά ο Κιοσέογλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 222 ΦΟΡΕΣ

Μία άσχημη πτώση κατά τη διάρκεια της προχθεσινής προπόνησης θα κρατήσει τον 25χρονο μεσοεπιθετικό τρεις εβδομάδες εκτός δράσης

Το’ χει φαίνεται η μοίρα του Σάκη Δέδε να μην μπορεί να χαρεί, έστω και μία φορά φέτος, την ομάδα του πλήρη.

Πάνω που είχε αρχίσει να δρομολογείται η επιστροφή των Ηλία Τριχάκη και Στέλιου Χατζηπέτρου, η Ρόδος χάνει, για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, τον Τάσο Κιοσέογλου.

Το κακό έγινε σε μία ανύποπτη στιγμή της προχθεσινής προπόνησης στο βοηθητικό. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός γλίστρησε στο λασπωμένο τερέν, «προσγειώθηκε» με τον ώμο ίσως στο πιο επικίνδυνο σημείο του αγωνιστικού χώρου και υπέστη εξάρθρωση, στεναχωρώντας τους συμπαίκτες του και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου.

Ματαιώθηκε το φιλικό
Οι βροχές των τελευταίων ημερών χάλασαν τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Αρχίπολης, με αποτέλεσμα το προγραμματισμένο για σήμερα φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Εθνικό και τη Ρόδο να ματαιωθεί.

Τα «ελάφια» θα το αντικαταστήσουν με πρωινό οικογενειακό δίτερμα στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο, ενώ στις 15:15 θα βρίσκονται στο Βενετόκλειο, όπου θα παρακολουθήσουν από κοντά τη μάχη του Κολοσσού με τον ΠΑΟΚ, παρέα με τα μέλη της διοίκησης και τους φίλους της ομάδας.

Επίσκεψη από την «Κακιά Σκάλα»
Τις ευχές τους για καλή χρονιά, τις οποίες συνόδευσαν με συμβολικά δώρα, έδωσαν στους ποδοσφαιριστές της Ρόδου οι οργανωμένοι φίλαθλοι της «Κακιάς Σκάλας», οι οποίοι τους επισκέφθηκαν στα αποδυτήρια λίγη ώρα πριν από την έναρξη της χθεσινής απογευματινής προπόνησης.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα