Ιανουάριος χωρίς αγώνες στην Κάμειρο δεν... γίνεται

Μια πολύτιμη συνεργασία ανάμεσα στον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 και την ΕΑΣ Δωδεκανήσου θα συνεχιστεί κει φέτος για τη διεξαγωγή της 8ης Χειμερινής Συνάντησης Κλασικού Αθλητισμού, αγώνα που θα γίνουν  παράλληλα με Αναπτυξιακά Αγωνίσματα Κ14 και επιλεγμένων αγωνισμάτων γι’ αρκετές κατηγορίες με ελεύθερη συμμετοχή, σύμφωνα με τη Γενική Προκήρυξη του ΣΕΓΑΣ.

Οι αγώνες αυτοί θα γίνουν, όπως κάθε χρόνο, στο στάδιο «Ιωάννης Πρώτος» το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στις 9.30 με στόχο τη συμμετοχή όσο γίνεται περισσότερων αθλητών-αθλητριών από τους συλλόγους μας. Συγκεκριμένα, θα διεξαχθούν αγωνίσματα για Παμπαίδες-Παγκορασίδες α’, Παμπαίδες-Παγκορασίδες β’, Παίδες-Κορασίδες κι Άνδρες-Γυναίκες ως μια καλή ευκαιρία για …προθέρμανση πριν τους επόμενους σημαντικούς αγώνες. 

Τα αγωνίσματα:
Παμπαίδες β’: 120μ.- 1200μ. - 5 x 60μ μικτή Επί κοντώ - Ύψος Σφυροβολία -Vortex
Παγκορασίδες β’: 120μ.- 1200μ. - 5 x 60μ μικτή Επί κοντώ - Ύψος Σφυροβολία -Vortex
Παμπαίδες α’:  Επί κοντώ Σφυροβολία – Δισκοβολία-Σφαιροβολία - Ακοντισμός
Παγκορασίδες α’:  Επί κοντώ Σφυροβολία – Δισκοβολία-Σφαιροβολία - Ακοντισμός
Παίδες:  Επί κοντώ Σφυροβολία – Δισκοβολία-Σφαιροβολία - Ακοντισμός
Κορασίδες: Επί κοντώ Σφυροβολία – Δισκοβολία-Σφαιροβολία - Ακοντισμός
Άνδρες:  Επί κοντώ Σφυροβολία – Δισκοβολία-Σφαιροβολία - Ακοντισμός
Γυναίκες: Επί κοντώ Σφυροβολία – Δισκοβολία-Σφαιροβολία - Ακοντισμός

Δικαίωμα συμμετοχής:
Κάθε σωματείο έχει δικαίωμα να δηλώσει απεριόριστο αριθμό αθλητών-αθλητριών στα αντίστοιχα αγωνίσματα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα, οι οποίοι μπορούν να αγωνιστούν σε όσα αγωνίσματα επιθυμούν, σύμφωνα με την κατηγορία που ανήκουν και με βάση τη Γενική προκήρυξη του ΣΕΓΑΣ.

Ειδικά για την κατηγορία ΠΠΒ'-ΠΚΒ', κάθε σωματείο δύναται να μετέχει με απεριόριστο αριθμό αθλητών-αθλητριών στα αντίστοιχα αγωνίσματα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα. Κάθε αθλητής-αθλήτρια (ΠΠΒ'-ΠΚΒ') έχει δικαίωμα να αγωνιστεί μόνο σε ένα αγώνισμα, καθώς και στην ομάδα σκυταλοδρομίας 5x60μ του σωματείου του. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή εκτός συναγωνισμού για οποιονδήποτε αθλητή-αθλήτρια της κατηγορίας.

Δηλώσεις συμμετοχής:
Τα σωματεία θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά τη δήλωση συμμετοχής τους για όλες τις κατηγορίες, στο email του σωματείου “AΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ” ages2009kameiros@gmail.com  έως τέσσερις ημέρες πριν την διεξαγωγή των αγώνων δηλ. Τετάρτη 22/1/2019, (εκτός της κατηγορίας ΠΠΒ΄- ΠΚΒ΄, η οποία και θα υποβάλλεται στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, στο segasdod@gmail.com και στο technicaldirector.segasdod@gmail.com).

Στους αγώνες οι συνοδοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα δελτία των αθλητών καθώς και την κάρτα υγείας αθλητή, για να τα καταθέσουν στην γραμματεία των αγώνων (αίθουσα κλήσης). Οι συνοδοί προπονητές των συμμετεχόντων σωματείων, θα ενημερωθούν την προηγουμένη ημέρα των αγώνων για τη σειρά ή τον διάδρομο που αγωνίζονται οι αθλητές-αθλήτριες που συμμετέχουν καθώς και για το οριστικό ωρολόγιο πρόγραμμα των αγώνων.