Ν. Σαντορινιός: «Δεν θα πάμε σε εκλογές, η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία»

Την πεποίθηση του ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία και πως «δεν θα πάμε νωρίτερα σε εκλογές» εξέφρασε μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Γιώργο Τραπεζιώτη ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός, ο οποίος αναφορικά με δηλώσεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και κάποιων Μ.Μ.Ε. περί διάλυσης της κυβέρνησης εξαιτίας της Συμφωνίας των Πρεσπών σχολίασε πως «ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται».

Ο κ. Σαντορινιός αναφέρθηκε στις νομοθετικές πρωτοβουλίες που θα παρθούν το 2019 καθώς τώρα υπάρχει αυτή η δυνατότητα για την κυβέρνηση εκτός μνημονιακού περιβάλλοντος για τις επικείμενες μεταρρυθμίσεις στο κράτος προς όφελος των πολιτών και τη διευκόλυνση τους, για τις ρυθμίσεις οφειλών κ.ά.

Η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει το έργο της στον χρόνο που έχει συνταγματικά σημείωσε ο κ. Σαντορινιός και και τόνισε «ας έρθουνε να καταθέσουνε πρόταση δυσπιστίας».

Όσα διευθετούνται τώρα είναι ζητήματα ουσίας και όχι προεκλογικών παροχών μέσα από τον επεκτατικό προϋπολογισμό ανάπτυξης, είπε ακόμη.

Πηγή: stokokkino.gr