Κατσάδα Χατζηλαζάρου στα αποδυτήρια του Κολοσσού

Εξαιρετικά δυσαρεστημένος με την εικόνα που αντίκρισε στο παρκέ από την ομάδα του ήταν ο χορηγός ονόματος της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels, Γιάννης Χατζηλαζάρου, το περασμένο Σάββατο, μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. 

Ο μεγαλοξενοδόχος του νησιού μας ήταν ολοφάνερα απογοητευμένος από την εμφάνιση των «θαλασσί», με συνέπεια να έχει υψώσει τον τόνο της φωνής του στο διάδρομο των αποδυτηρίων και να χαρακτηρίζει «απαράδεκτη» την κατάσταση.

«Να πάλευαν και να έχαναν από μία καλύτερη ομάδα, θα λέγαμε εντάξει, χάσαμε δίκαια από μία καλύτερη ομάδα. Όμως όχι έτσι. Όχι με κατεβασμένα χέρια από μία ομάδα που έχει απλήρωτους παίκτες εφτά μήνες. Μπράβο τους που ήρθαν με τόσα προβλήματα κι έπαιξαν με αυτόν τον τρόπο» έλεγε μεταξύ άλλων, εκφράζοντας επακριβώς την άποψη της πλειοψηφίας των φιλάθλων. 

«Εμείς τους τα παρέχουμε όλα, είναι πληρωμένοι από τις 31 του μήνα κι έχουν τέτοια εικόνα;» συνέχιζε να φωνάζει ενώ προηγουμένως είχε μπει στα αποδυτήρια των γηπεδούχων κι είχε κατσαδιάσει με παρόμοιες εκφράσεις τους αθλητές του Κολοσσού. 

Σκυθρωποί ήταν και οι υπόλοιποι παράγοντες της ΚΑΕ που έχουν αντιληφθεί πλήρως την πολύ δύσκολη θέση της ομάδας και τις διαρκώς αυξανόμενες πιθανότητες υποβιβασμού για δεύτερη φορά μετά το 2006.