Ο Αλιάγας σφυρίζει στο Αίγιο τον Διαγόρα

Ανακοινώθηκαν χθες από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες της 14ης αγωνιστικής στον 6ο  Όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Πιο αναλυτικά:
-Μεθαύριο Σάββατο στις  13.30 στο Αίγιο το ματς του Παναιγιάλειου με τον Διαγόρα, θα το διευθύνουν οι Αριστείδης Αλιάγας, Ανδρέας Καντανολέων, και Γιώργος Χατζίκος  από τη Δυτική Αττική. 
-Στο ντέρμπι ανάμεσα στον Παλληνιακό και τον Ιάλυσο στις 15.00 την Κυριακή, διαιτητές θα είναι οι Γιάννης Καλογερόπουλος, Χρήστος Νικολάου και Ευάγγελος Τζίκας, άπαντες από το Σύνδεσμο Αθηνών. 

Το ματς της Κυριακής (15.00) ανάμεσα στο Φοίβο και τον Πανμοβριακό, θα διαιτητεύσουν οι Περικλής Παρχαρίδης (Δράμας), Αθανάσιος Φαγκρίδας (Πειραιά), Μάριος Ναζιρόπουλος (Έβρου).
Την Κυριακή όμως  θα ταξιδέψουν εκτός Ρόδου, δυο διαιτητές του Συνδέσμου Δωδεκανήσου. Ήτοι:
- Ο Μανώλης Κυρίτσης, θα διευθύνει το ματς του Κερατσινίου με τον Ατρόμητο Πειραιά για τον 5ο Όμιλο, έχοντας βοηθούς τους Άγγελο Ζήρδα (Αθηνών) και Αντώνη Καλλή (Ανατολικής Αττικής). 
- Ο Μάριος Ωραιόπουλος ορίσθηκε διαιτητής στον αγώνα Χαραυγιακού-Θύελλας Καμαρίου  για τον 7ο Ομιλο, έχοντας βοηθούς τους Στέφανο Κυριακόπουλο (Ανατολικής Αττικής), και Νίκο Τζαλίκογλου από τον ίδιο σύνδεσμο.