Ποσειδών Καρπάθου – Ορφέας: Έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό

Ποσειδών Καρπάθου – Ορφέας: Έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό

Ποσειδών Καρπάθου – Ορφέας: Έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 278 ΦΟΡΕΣ

Λίγο πριν την εκπνοή (87’) του αγώνα, ο Ορφέας ηττήθηκε με 2-1 στην Κάρπαθο από τον Ποσειδώνα, χάνοντας την ευκαιρία να πάρει έστω τον ένα βαθμό

Πολύ κοντά στο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα από μια δύσκολη έδρα, έφτασε χθες ο Ορφέας. Στο άνοιγμα της αυλαίας της 13ης αγωνιστικής βρέθηκε στην Κάρπαθο και μέχρι το 87’ κρατούσε την ισοπαλία, όμως μια κακή στιγμή γι’ αυτόν έμελλε να είναι μοιραία και η οποία τον οδήγησε στην ήττα με 2-1 από τον Ποσειδώνα.

Οι γηπεδούχοι αν και ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι, καταφέρνοντας να προηγηθούν στο 17’ με ψηλοκρεμαστό σουτ του Γιάννη Σπανού έξω από την περιοχή, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη γι’ αυτούς.
Μετά το μισάωρο περίπου, ο Ορφέας άρχισε να ισορροπεί και να βγαίνει δειλά δειλά μπροστά, χωρίς όμως να απειλήσει ουσιαστικά.

Ωστόσο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (48’) οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα με ένα υπέροχο σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ του Αυγουστάκη, ο οποίος ξεκίνησε από δεξιά κι αφού άλλαξε ωραία τη μπάλα με τον Λουκίσσα, στη συνέχεια με σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Γαλάνη για το 1-1.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 67’ κέρδισαν πέναλτι. Ο νεοεισελθόν Χατζημανώλης ανέλαβε την εκτέλεσή του, αλλά έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια άουτ.

Από το σημείο αυτό το παιχνίδι ένοιξε και οι φιλοξενούμενοι παίζοντας με αντεπιθέσεις έφτασαν κοντά στο δέυτερο γκολ. Αρχικά στο 72’ σουτ του Στεριόπουλου απέκρουσε σωτήρια ο Γαλάνης, ενώ στο 78’ πάλι ο Στεριόπουλος μπήκε από αριστερά στην περιοχή και από πλάγια θέση έκανε το πλασέ που πέρασε λίγο άουτ.

Κι έτσι φτάσανε στο 87’ όταν από μπαλιά προς τον Αρχοντούλη, αυτός στόπαρε τη μπάλα έδωσε δεξιά στον Μαντινάο, που έβγαλε σέντρα, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και έφτασε στον Αναγνωστόπουλο που από κοντά έγραψε το τελικό 2-1. Η ομάδα του Γρηγόρη Σαρρή διαμαρτυρήθηκε σ’ αυτή τη φάση, υποστηρίζοντας πως ο Αρχοντούλης στο ξεκίνημα της, χρησιμοποίησε το χέρι του για να κατεβάσει τη μπάλα.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Σάββας Τσοπανάκης με βοηθούς τους Πλάτση, Λυριστή.

Οι συνθέσεις:
Ποσειδών: Γαλάνης, Τσαγκάρης, Σπανός Ι., Κεσίδης, Φασουλέτος, Φελουζής (61’ Χατζημανώλης), Μαντινάος, Αρχοντούλης, Νασιόπουλος (61’ Αναγνωστόπουλος), Τσαβέλης, Σπανός Μ. (89’ Ξενοπανάγος)
Ορφέας: Μπιλιάς, Αντωνιάδης, Τσακίρης, Λόσε, Δαφερέρας, Τσακμακίδης, Μαγιόγλου, Στεργιόπουλος, Αυγουστάκης, Λούκισσα, Μαχραμάς (55’ Γκρίζης)

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης