Νέα επίθεση του Θανάση Μπαράκα στην Περιφερειακή Αρχή

Νέα επίθεση του Θανάση Μπαράκα στην Περιφερειακή Αρχή

Νέα επίθεση του Θανάση Μπαράκα στην Περιφερειακή Αρχή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 646 ΦΟΡΕΣ


H απαράδεκτη και ανερμάτιστη απάντηση του καλά αμειβόμενου με λεφτά του ελληνικού λαού Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην ανακοίνωση - καταγγελία μου ότι οι κ.κ. Χατζημάρκος και Μπιζάς «καταπατούν» το νόμο και τις διαδικασίες που διέπουν τη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου (Π.Σ.) Νοτίου Αιγαίου, τους εκθέτει ακόμα περισσότερο.

Δεν απάντησαν γιατί το Π.Σ. συνεδρίασε μόνο 9 αντί 12 φορές, σε αντίθεση με αυτά που με σαφήνεια προβλέπει ο νόμος 3852/'10, άρθρο 167, παρ. 1. Δεν ανέλαβαν την ευθύνη που τους αναλογεί και βέβαια γεννούν ερωτηματικά γιατί δεν κινούνται διαδικασίες από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου και το Υπουργείο Εσωτερικών για ανθρώπους που τάχα εμφανίζουν το «καινούριο», ενώ είναι εκπρόσωποι του χθες και της παρακμής.

Μετά από το φωτογραφικό διαγωνισμό για τα LED, με θράσος και προκλητικότητα επιδιώκουν τη φίμωση των περιφερειακών συμβούλων και την απαξίωση του περιφερειακού συμβουλίου.

Λόγω της οριακής πλειοψηφίας που διαθέτει η διαλυμένη παράταξη του κ. Χατζημάρκου (και δεν ξέρουμε για πόσο ακόμα θα την έχει...), μετέφεραν αρμοδιότητες στην Οικονομική Επιτροπή της Π.Ν.Αι., όπου έξι (6) άτομα της πλειοψηφίας (σε σύνολο 9) αποφασίζουν για το μέλλον των χιλιάδων κατοίκων του νοτίου Αιγαίου και τις αμφισβητούμενες αποφάσεις τους να βρίσκονται πλέον σε έλεγχο και κριτική.

Τους «φρεσκάρω» τη μνήμη, θυμίζοντας στους «πρωταθλητές» της συκοφαντίας ότι το 2018 για έξι μήνες: τον Ιανουάριο, το Μάρτιο, τον Ιούνιο, τον Αύγουστο, τον Οκτώβριο και το Δεκέμβριο, δεν πραγματοποίησαν συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου και υποχρεώθηκαν και σε διπλές συνεδριάσεις για να φτάσουμε με το ζόρι τις 9 αντί 12 συνεδριάσεις, φιμώνοντας έτσι το Περιφερειακό Συμβούλιο κι επιδιώκοντας να καλύψουν την έλλειψη έργου, το αρνητικό τους πολιτικό πρόσωπο στην κοινωνία και την κακοδιοίκηση.

Η κοινωνία τούς έμαθε και δεν τους σώζουν οι χορηγίες και τα ψέμματα.

Τέλος επισημαίνω ότι τα έχουν τελείως χαμένα!!! Στην ανακοίνωσή τους, αντιπολιτεύονται τον πρώην περιφερειάρχη κ. Μαχαιρίδη χωρίς στοιχεία. Φαίνεται ότι κάνουν πρόβα γιατί σύντομα θα κάτσουν στα έδρανα της αντιπολίτευσης και ενδεχομένως σε άλλα... έδρανα, όχι ευχάριστα γι' αυτούς.

Υ.Γ.: Στον πανικό τους με αναφέρουν ότι ανήκω στην παράταξη του κ. Μαχαιρίδη. Είμαι υποχρεωμένος να τους/ις θυμίσω ότι είμαι εκλεγμένος στο Π.Σ. με την παράταξη «Νησιωτική Ανατροπή» του Σπύρου Μπενέτου.

Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο