Ο Σταύρος Μοσχής πρόεδρος της κοινότητας Παστίδας

Συνεδρίαση για να εκλέξει και επίσημα τον νέο επικεφαλής του οργάνου μετά τον αδόκητο χαμό του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Παστίδας, Σάββα Πάττα, πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες στο δημοτικό κατάστημα του χωριού. 

 Ωστόσο με βάση τα όσα προβλέπει ο «Καλλικράτης», πρόκειται για τυπικό ζήτημα, καθώς είναι σαφής ακόμα και για τις περιπτώσεις θανάτου εν ενεργεία μελών της αυτοδιοίκησης.

Συνεπώς νέος πρόεδρος της Κοινότητας Παστίδας αναλαμβάνει για το υπόλοιπο της θητείας, ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος κ. Στηβ (Σταύρος) Μοσχής, ο οποίος είχε διατελέσει και στο παρελθόν ως εκλεγμένος στη θέση του επικεφαλής του οργάνου.

Αντίστοιχα ο τρίτος από την παράταξη της πλειοψηφίας κ. Μιχάλης Κοσμάς καταλαμβάνει πλέον τη θέση του αντιπροέδρου, ενώ η κα Φλώρα Τσελέπη – Κοσμά, πρώτη επιλαχούσα στον συνδυασμό του δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου για το τοπικό συμβούλιο της Παστίδας, εισέρχεται ως νέο μέλος αναπληρώνοντας τη θέση του αποβιώσαντος Σάββα Πάττα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Χατζηδιάκος βρέθηκε στην Παστίδα, όπου πραγματοποιήθηκε άτυπη συνεδρίαση με τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας. Μάλιστα τους ζήτησε να συνεχίσουν το έργο του Σάββα Πάττα και παράλληλα τους ενημέρωσε ότι όσα έργα είχαν ήδη προγραμματιστεί θα εκτελεστούν κανονικά.