Για τυχερά παιχνίδια δικάζονται τρία άτομα

Για τυχερά παιχνίδια δικάζονται τρία άτομα

Για τυχερά παιχνίδια δικάζονται τρία άτομα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 540 ΦΟΡΕΣ

Τρία άτομα θα καθίσουν στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου κατηγορούμενα για τη διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Ρόδο.

Πρόκειται για τον 55χρονο ιδιοκτήτη της επιχείρησης, τον 39χρονο προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος και την 34χρονη υπάλληλο.
Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης όταν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, εντοπίστηκε τις παραμονές των Χριστουγέννων του 2014 στην πόλη της Ρόδου, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και παροχής υπηρεσιών διαδικτύου στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Συνελήφθησαν οκτώ (8) ημεδαποί κατηγορούμενοι για λειτουργία-διενέργεια και συμμετοχή σε διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνίων «φρουτάκια».

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν ο 39χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, η 34χρονη υπάλληλος και έξι πελάτες από τους οποίους δύο άνδρες και τρεις γυναίκες ηλικίας τότε από 24 έως 65 ετών.
Επιπλέον, η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνε και τον 55χρονο ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ο οποίος αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο είχε τραπεί σε φυγή. Σύμφωνα με όσα είχαν ανακοινωθεί από την αστυνομία, στο πλαίσιο της καταπολέμησης της παράνομης διεξαγωγής τυχερών παιγνίων, πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστικός έλεγχος στο κατάστημα του 55χρονου όπου εντοπίσθηκε δομημένη εγκατάσταση και λειτουργία ηλεκτρονικών υπολογιστών με σύνδεση στο διαδικτυακό και δυνατότητα πρόσβασης στη διενέργεια κερδοσκοπικών ηλεκτρονικών τυχερών παιγνίων «φρουτάκια», σε διάφορες παραλλαγές.

Στα συγκεκριμένα παράνομα παιχνίδια, τη στιγμή του αστυνομικού ελέγχου, συμμετείχαν έξι πελάτες-θαμώνες, ενώ παράλληλα διαπιστώθηκε ότι υπήρχε εγκατεστημένο σύστημα παρακολούθησης μέσω του οποίου ο υπεύθυνος ενημερωνόταν για τυχόν ελέγχους. Από την αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• Οκτώ συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστές με πλήρη περιφερειακό εξοπλισμό, οι οποίοι ήταν κατάλληλα συνδεδεμένοι μεταξύ τους
• Το χρηματικό ποσό των 197 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου και σε βάρος τους κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία. Η υπόθεση θα εκδικαστεί αύριο στο Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου και οι κατηγορούμενοι εκπροσωπούνται από τον δικηγόρο κ. Στέλιο Αλεξανδρή.

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο