Ροδίτης έκανε βόλτες με κλεμμένο μοτοποδήλατο

Ροδίτης έκανε βόλτες με  κλεμμένο μοτοποδήλατο

Ροδίτης έκανε βόλτες με κλεμμένο μοτοποδήλατο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 445 ΦΟΡΕΣ

Ποινή φυλάκισης 4 ετών μετατρεπόμενη προς 5 ευρώ την ημέρα επιβλήθηκε από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου σε 30χρονο Ροδίτη που πριν μερικούς μήνες είχε συλληφθεί να κυκλοφορεί με κλεμμένο μοτοποδήλατο.

Αν και ο 30χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για παρόμοιες υποθέσεις, το δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς της συνηγόρου υπεράσπισης κας Αγγέλας Καρακατσάνη, τον έκρινε ένοχο με το ελαφρυντικό του μειωμένου καταλογισμού, και του επέβαλε την παραπάνω ποινή με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη υπό τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 30χρονος στις 14 Μαΐου 2018 αφαίρεσε από την περιοχή Τσαΐρι – Αεροδρόμιο ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο με το οποίο εντοπίστηκε την επόμενη μέρα το απόγευμα να κάνει βόλτες στην πόλη της Ρόδου!

Ο 30χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ο οποίος και άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του και τον παρέπεμψε στην ανάκριση, ως υπότροπο. Μετά την απολογία του ο 30χρονος είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Διαβάστε ακόμη

Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι του δήμου Ρόδου

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν η μητέρα και οι δύο εκπαιδευτικοί

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του

Σε βαθμό κακουργήματος οι διώξεις που ασκήθηκαν κατά δύο εκπαιδευτικών

Απεγκλωβισμός 25 ατόμων από βραχώδη περιοχή της Τήλου

Κοινωνικές δράσεις των Υπηρεσιών της Αστυνομίας στο νησί της Ρόδου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Συνελήφθη 36χρονος για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή στη Ρόδο