Μεθυσμένη πολιτεία η Ιαλυσός

Μεθυσμένη πολιτεία η Ιαλυσός

Μεθυσμένη πολιτεία η Ιαλυσός

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 353 ΦΟΡΕΣ

Η νίκη επί του Παλληνιακού έφερε κόσμο στο αεροδρόμιο για την υποδοχή. «Χάλασε» η μεταγραφή Πινιώτη, στον Φοίβο με τη μορφή δανεισμού οι Λαμίν, Αρέτογλου, Μαντικός και Μαργαρίτης

Ενθουσιασμός επικρατούσε στο «στρατόπεδο» του Ιάλυσου, μετά την εκτός έδρας νίκη στην Παλλήνη επί του Παλληνιακού, που είναι από τις ομάδες που είχαν αφήσει καλές εντυπώσεις στον αγώνα του α΄ γύρου στο «Οικονομίδειο».

Με σκόρερ τον Περογαμβράκη, οι «ερυθροκίτρινοι» συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα στον 6ο όμιλο και μάλιστα με διαφορά έξι βαθμών από τον δεύτερο Διαγόρα.

Είναι ένα γεγονός, που ανάγκασε δεκάδες φίλους της ομάδας να πάνε στο αεροδρόμιο και να πανηγυρίσουν μαζί με την αποστολή κατά την άφιξή της.

Ο Ιάλυσος κοιτάει πλέον το επόμενο ματς. Η 15η αγωνιστική φέρνει στο «Οικονομίδειο» τον Παναιγιάλειο και η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου θέλει να προσθέσει στο ενεργητικό της ακόμα μια νίκη.

«ΧΑΛΑΣΕ» ΤΟΥ ΠΙΝΙΩΤΗ
Στο μεταγραφικό παζάρι τώρα, η περίπτωση της απόκτησης του Άγγελου Πινιώτη … «χάλασε».

Ο ποδοσφαιριστής από τη Λαμία, λίγο πριν πέσουν οι υπογραφές, ενημέρωσε μέσω του εκπροσώπου του τη διοίκηση του Ιάλυσου, πως την τελευταία στιγμή δέχτηκε πρόταση από ομάδα της Σούπερ Λήγκ και αυτό τον ανάγκασε να αναθεωρήσει την άποψη του για τον ερχομό του στον Ιάλυσο.

Όπως σχετικά μάλιστα αναφέρθηκε, η συμφωνία με τον Ιάλυσο ήταν δεδομένη, αλλά η ροδίτικη ομάδα δεν μπορούσε να περιμένει τον παίκτη για να ενισχύσει το ρόστερ της.

Η μεταγραφή δηλαδή… ναυάγησε με υπαιτιότητά του παίκτη.
Οι προσπάθειες δεν σταματούν εκεί πάντως. Η διοίκηση Χατζηνικήτα, αναζητεί ακόμα έναν μέσο αυτού του επιπέδου, για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ στη μεσαία γραμμή.

Tέσσερις παίκτες στο Φοίβο
Όπως ανακοίνωσε η Διοίκηση του Ιάλυσου, παραχωρήθηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές στον Φοίβο, προκειμένου μάλιστα να πάρουν παιχνίδια στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Πιο συγκεκριμένα:
«Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την παραχώρηση στην ομάδα του Φοίβου με μορφή δανεισμού των ποδοσφαιριστών: Ντίνο Μαντικό, Αρέτογλου Αλέξανδρο, Λαμίν, και Μαργαρίτη Αλέξανδρο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στο σύλλογο και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια».

Χωρίς Τσούπρο με Παναιγιάλειο
Σε ότι αφορά τον αγώνα στην Παλλήνη, ο Βαγγέλης Ρεκλείτης ακολούθησε την αποστολή στην Αθήνα, αλλά δεν αγωνίσθηκε γιατί στην προπόνηση της Παρασκευής αισθάνθηκε ενοχλήσεις και προτιμήθηκε να προφυλαχτεί.

Παράλληλα την Κυριακή κόντρα στην ομάδα του Παναιγιάλειου, ο Ιάλυσος θα παραταχθεί χωρίς τον Τσούπρο, ο οποίος στο ματς της Παλλήνης δέχτηκε τέταρτη κίτρινη κάρτα. Οι «ερυθροκίτρινοι» θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους από σήμερα.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους