Αθωώθηκε κατηγορούμενος για πώληση ναρκωτικών

Αθωώθηκε κατηγορούμενος για πώληση ναρκωτικών

Αθωώθηκε κατηγορούμενος για πώληση ναρκωτικών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 498 ΦΟΡΕΣ

Αθώος κρίθηκε χθες από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου 35χρονος Καλύμνιος που είχε συλληφθεί στην Κω κατηγορούμενος για πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Ο 35χρονος είχε εντοπιστεί στις 10 Σεπτεμβρίου 2013 στις 7.30 το απόγευμα να κινείται με τη μοτοσικλέτα του σε δρόμο της Κω. Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. τον ακινητοποίησαν και τον προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κω όπου σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκε μέσα στο εσώρουχό του ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 2,7 γραμμαρίων και ένα ναρκωτικό χάπι, καθώς και το ποσό των 615 ευρώ στην τσέπη του παντελονιού του.

Στη συνέχεια ο 35χρονος παρέδωσε στους αστυνομικούς μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε 5,54 γραμμάρια κάνναβης, δύο τσιγαριλίκια με 0,95 γραμμάρια της ίδιας ουσίας και 2 τρίφτες κάνναβης τα οποία τα είχε στο σπίτι του.

Σε βάρος του 35χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.

Χθες η υπόθεσή του εκδικάστηκε από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου το οποίο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης κ. Νικήτα Μπόλκα έκρινε αθώο τον 35χρονο για την κατηγορία της πώλησης και μετέτρεψε την κατηγορία της κατοχής προς ιδίαν χρήση, την οποία και έπαυσε εφ’ όρου.

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο