Έως τις 25 Ιανουαρίου  οι επαναπροσλήψεις  ξενοδοχοϋπαλλήλων στη Ρόδο

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου θέλει να υπενθυμίσει στα μέλη του ότι οι επαναπροσλήψεις για τη νέα σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει από τις αρχές του μήνα και θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου.

Οι αιτήσεις κατατίθενται καθημερινά 9:00 – 14:00 και 17:00 - 19:00 στο γραφείο του Σωματείου το οποίο στεγάζεται στο ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Ρόδου,  (Στεφ. Καζούλη 30, Ρόδος).

“Διευκρινίζουμε στα μέλη με παρακρατημένη συνδρομή 2019, ότι η παρακράτηση της συνδικαλιστικής τους εισφοράς δεν πραγματοποιεί αυτόματα την επαναπρόσληψη παρά μόνο ανανεώνει την ετησία συνδρομή τους.  
Εφόσον, μέλη με πληρωμένη συνδρομή επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την επαναπρόσληψή τους, παρακαλούνται να  προσέλθουν στο γραφείο του Σωματείου ώστε για να υπογράψουν την αίτησή τους, ενώ όσοι αδυνατούν να προσέλθουν μπορούν απλώς να επικοινωνήσουν με το Σωματείο μας.   

Για περαιτέρω πληροφορίες τα μέλη μας μπορούν να επικοινωνούν με το Σωματείο μέσω Τηλ. 2241032220  και μέσω E-mail: sksrodou@gmail.com”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το σωματείο.