«Δεν τα βρήκαν, μας έδεσαν τα χέρια», λένε στην ΕΠΣΔ

«Δεν τα βρήκαν, μας έδεσαν  τα χέρια», λένε στην ΕΠΣΔ

«Δεν τα βρήκαν, μας έδεσαν τα χέρια», λένε στην ΕΠΣΔ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 343 ΦΟΡΕΣ

Ό, τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να γίνει το παιχνίδι Πολυβώτης- Αναγέννηση λένε πως έκαναν οι άνθρωποι της Επιτροπής Πρωταθλήματος

«Από τη στιγμή που οι ομάδες δεν τα βρήκαν, τα χέρια μας ήταν δεμένα». Αυτή είναι, μέσες άκρες, η θέση της Επιτροπής Πρωταθλήματος για τη μη διεξαγωγή του παιχνιδιού της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας ανάμεσα στον Πολυβώτη και την Αναγέννηση, που είχε οριστεί αρχικά για την Τρίτη, εν συνεχεία μεταφέρθηκε για την Τετάρτη και αναγκαστικά θα επαναοριστεί σε άλλη ημερομηνία.

Όπως έλεγαν χθες οι άνθρωποι της επιτροπής, ενημέρωσαν έγκαιρα και συγκεκριμένα το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας για την ισχυρή πιθανότητα έκδοσης απαγορευτικού απόπλου όχι μόνο το σωματείο του Έμπωνα, αλλά και τη Δόξα Ψίνθου, η οποία επρόκειτο να δώσει την επομένη παιχνίδι στην Τήλο. Οι τελευταίες δύο ομάδες επέλεξαν να μη διακινδυνέψουν και συμφώνησαν το μεταξύ τους ματς να επαναοριστεί για την επόμενη Τρίτη, ενώ αντίθετα, η Αναγέννηση ανέλαβε το ρίσκο, αναχωρώντας από τη Ρόδο το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Το επόμενο πρωί τα πλοία έμειναν δεμένα στα λιμάνια, ο ορισμένος διαιτητής και οι βοηθοί του δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν και κατόπιν συμφωνίας των δύο ομάδων, το ραντεβού τους μετατέθηκε για την Τετάρτη.

Από τη στιγμή που οι καιρικές συνθήκες δεν άλλαξαν και το απαγορευτικό παρέμεινε σε ισχύ, οι διαθέσιμες επιλογές ήταν δύο. Ή το παιχνίδι θα διηύθυνε ο ντόπιος διαιτητής Παντελής Φασουλάρης με βοηθούς δύο φιλάθλους, τους οποίους θα υποδείκνυαν οι ομάδες (βάσει ΚΑΠ, αυτό έπρεπε να γίνει κανονικά, οι ομάδες να έδιναν το “παρών” στο γήπεδο και το ματς να παιζόταν), ή οι τελευταίες θα συμφωνούσαν σε επαναορισμό για την Πέμπτη. Από τη στιγμή που η Αναγέννηση απέρριψε την πρώτη λύση και ο Πολυβώτης τη δεύτερη, η Επιτροπή Πρωταθλήματος υποχρεώθηκε να προχωρήσει σε αναβολή.

Ένας νέος επαναορισμός για την Πέμπτη θα «ναρκοθετούσε» το παιχνίδι, δεδομένου πως οι Νισύριοι πιθανότητα θα κέρδιζαν την ένσταση που κατά πληροφορίες, σκόπευαν να κάνουν.

Πολυβώτης: «Λυπούμαστε, αλλά δεν φταίμε»
Τη λύπη του για την τετραήμερη ταλαιπωρία που υπέστη η Αναγέννηση εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Πολυβώτης και διευκρινίζει, πως του ήταν αδύνατον να εξυπηρετήσει το αντίπαλο σωματείο, καθώς την Πέμπτη δεν θα συμπλήρωνε ενδεκάδα. Η ανακοίνωση του σωματείου:

«Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία που υπέστη η ομάδα της Αναγέννησης Έμπωνα. Καταλαβαίνουμε καλύτερα απ’ όλους! Όμως δεν φέρουμε ευθύνη γι’ αυτήν. Όσον αφορά τους παίκτες μας, είπαμε μόνο την αλήθεια. Πέντε από αυτούς δουλεύουν εκτός νησιού. Την Πέμπτη δεν θα είχαμε ενδεκάδα! Αυτό βέβαια μπορούν να το πιστοποιήσουν και οι άλλες ομάδες της Ρόδου που ήρθαν στη Νίσυρο, αρκεί να ερωτηθούν για τον αριθμό των παικτών που έβλεπαν στον πάγκο μας».

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου