«Φαγοπότια» στην Περιφέρεια καταγγέλλει η “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου”

«Φαγοπότια» στην Περιφέρεια καταγγέλλει η “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου”

«Φαγοπότια» στην Περιφέρεια καταγγέλλει η “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 635 ΦΟΡΕΣ

Ανεβαίνουν οι τόνοι αντιπαράθεσης στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Νέα επίθεση εναντίον του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, εξαπέλυσε χθες με ανακοίνωσή της η “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” του κ. Μανώλη Γλυνού.

Η νέα επίθεση, ανέβασε κι άλλο τους τόνους της αντιπαράθεσης, επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις ότι η μάχη στην Περιφέρεια θα είναι ιδιαίτερα σκληρή.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” αναφέρει τα εξής:
«Περίεργα και διασκεδαστικά πράγματα συμβαίνουν στην Περιφέρεια τον τελευταίο καιρό.
Μέχρι χθες και υπό το βάρος της είδησης της μεταφοράς ασθενούς στην Κάλυμνο σε καρότσα, ελλείψει διασωστών, με τραγικό επίλογο, η υγειονομική θωράκιση των νησιών, σύμφωνα με τον κ. Χατζημάρκο και τους διάσπαρτους επικοινωνιακούς δορυφόρους του, ΔΕΝ ήταν αρμοδιότητα της Περιφέρειας.

Σήμερα μετά από 5 χρόνια θητείας ανακοινώνει κονδύλια για εξοπλισμό που ΘΑ φτάσει στα μικρά νησιά.
Δηλαδή σήμερα ως εκ θαύματος η υγειονομική θωράκιση των νησιών είναι στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας!
Τζάμπα δηλαδή τόσα κείμενα και τόση πληκτρολόγηση από φίλους και συνεργάτες κ. Χατζημάρκο.

Από την άλλη ο μέχρι χθες βλοσυρός και "σκληρός" Περιφερειάρχης, αρχίζει να χαμογελάει (λιγάκι) και να επιχειρεί, όχι με μεγάλη επιτυχία, να στήσει ένα προφίλ προσιτού και καθημερινού ανθρώπου.
Είναι ο ίδιος που καθιέρωσε προσφάτως τα τρία γραφεία-σημεία ελέγχου πριν εισέλθει κάποιος στο γραφείο του.

Σε κάθε περίπτωση χαιρόμαστε που θέτουμε από τώρα τη δική μας ατζέντα και που συμβάλουμε έστω και στην όψιμη και ανώφελη πλέον αναθεώρησή σας για τον ρόλο που οφείλει και πρέπει να επιτελεί η Περιφέρεια.
Το να προσφέρουμε έργο για το κοινό καλό, μην έχοντας ακόμη θεσμικό ρόλο καταφέρνοντας να κινητοποιήσουμε την επί πενταετίας δραστήρια μόνο για ίδιον όφελος παρέα σας, είναι μια επιτυχία που ούτε εμείς οι ίδιοι την φανταζόμασταν.

Ευτυχώς σύντομα οι συμπολίτες μας θα έχουν στο πλάι τους μια Περιφέρεια που χάρη στις προτάσεις μας θα δώσει έγκαιρα, από την αρχή της θητείας της, λύσεις και όχι ευχολόγια και ανακοινώσεις τέσσερις μήνες πριν τις εκλογές».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
Στην απάντηση του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στις ανακοινώσεις της “Συμμαχίας”, αναφέρονται τα εξής:
«Στα ανερμάτιστα μέχρι του σημείου φαιδρότητας δελτία τύπου, τα οποία η ανεκδιήγητη συμμαχία εκδίδει σωρηδόν τις τελευταίες ημέρες, μια μόνο απάντηση μπορεί να δοθεί:
Μόνο οι τεμπέληδες έχουν τον χρόνο να μισούν (only lazy people have the time to hate).
Όσο κάποιοι υβρίζουν και αυτογελοιοποιούνται, εμείς εργαζόμαστε».

ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Σε απάντηση της ανακοίνωσης του κ. Χατζημάρκου, το Γραφείο Τύπου της «Συμμαχίας Ν. Αιγαίου» με υποψήφιο περιφερειάρχη τον κ. Μανώλη Γλυνό εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Τελικά σε κάθε απάντησή σας μας δικαιώνετε.
- Γιατί εκτός από τις πολιτικές προτάσεις μας τώρα αντιγράφετε και τη φρασεολογία μας. Μάθατε το "ανερμάτιστη", εύγε!
- Γιατί σε απλές διαπιστώσεις εσείς ανακαλύπτετε για έναν περίεργο λόγο που κανείς δεν καταλαβαίνει, βρισιές (πού άραγε τις είδατε;).

- Γιατί παραδέχεστε οι ίδιοι πως τόσο καιρό που υβρίζατε αντιπάλους και διασύρατε οποιονδήποτε σας ασκούσε κριτική, τεμπελιάζατε και θυμηθήκατε να δουλέψετε τώρα. Τέσσερις μήνες πριν την αποχώρησή σας.

- Γιατί αν όντως δούλευαν τόσοι σύμβουλοι και τόσοι παρατρεχάμενοι και διορισμένοι επί μια πενταετία σε βαθμό που δεν μπορούν να απαντήσουν σε απλά ερωτήματα και απορίες, τότε θα ήμασταν ήδη μια Περιφέρεια - Μονακό. Και δεν είμαστε.

- Και τώρα εμφανίζεστε εσείς τα "καλά παιδιά ". Τώρα. Τώρα που καταλάβετε πως ένα ένα τα έξυπνα φαγοπότια που στήσατε και κανένας δεν έκανε τον κόπο να αναλύσει και να συνδέσει από τα δεδομένα που υπάρχουν στη "Διαύγεια" θα αρχίσουν να βγαίνουν ώστε να ενημερωθεί η κοινωνία και να αποφασίσει αν θέλει τελικά όπως οι ίδιοι είπατε τη "Συμμαχία των καλών παιδιών" ή το γνωστό παρεάκι.
Τώρα, επιθυμείτε την ηρεμία, τη σιωπή. Φοβάστε μήπως διαταραχθεί κάποια..."ηρεμία" που νομίζετε πως είχατε εξασφαλισμένη ως τώρα;»

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο