ΚΙΝΑΛ: Έγιναν υπουργοί και βουλευτές από ένα ατύχημα της ιστορίας

Δεν υπάρχουν περιθώρια συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η νομαρχιακή επιτροπή Νοτίου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου του Κινήματος Αλλαγής, με αφορμή την πολιτική “παραφιλολογία” που αναπτύσσεται.

Ειδικότερα αναφέρει στην ανακοίνωσή της τα εξής:
«Για να είναι ένας πολιτικός χώρος συγγενικός, πρέπει πρώτα να έχει ιδεολογία.

Αυτοί δεν έχουν ιδεολογία, δεν είναι αριστεροί, δεν είναι δεξιοί, δεν πιστεύουν σε  τίποτα, είναι ένα συνονθύλευμα γραφικών που τους ενώνει η αγάπη τους για την καρέκλα.  

Για να ξεκινήσεις διάλογο με έναν πολιτικό χώρο, θα πρέπει εκείνος να έχει πρόγραμμα.

Αυτοί δεν έχουν πρόγραμμα, ούτε παράλληλο, ούτε της Θεσσαλονίκης, είναι ένα σύνολο πολιτικών «νάνων» που υπογράφουν αμάσητα ό,τι τους δίνουν.

Για να συνεργαστείς με ένα κόμμα, προϋποθέτει αυτό να είναι κόμμα.

Αυτοί δεν είναι κόμμα, είναι το τερατούργημα της κρίσης που χρεοκόπησε την Ελλάδα, το πολιτικό μόρφωμα που δίχασε τους  Έλληνες, είναι αυτοί που αφήνουν τον Κουφοντίνα να γυρνοβολά μέρα μεσημέρι στο Σύνταγμα, είναι αυτοί που κάνουν από το Τουίτερ υποδείξεις στους δικαστικούς, είναι αυτά τα θλιβερά «ανθρωπάκια» που απειλούν ότι ίσως να μην γίνουν εκλογές το 2019 όπως δεν έγιναν και το 1967 και στηρίζουν την κυβερνητική τους πλειοψηφία σε ένα μάτσο γραφικούς γυρολόγους, που για να παραμείνουν λίγους ακόμα μήνες στην καρέκλα θα πούλαγαν τον ίδιο τους τον εαυτό.

Όσο για μερικούς, που ένα ατύχημα της ιστορίας τους έκανε βουλευτές και υπουργούς, καλό θα ήταν να είναι λίγο πιο εγκρατείς όταν αναφέρονται στην Κεντροαριστερά και ειδικά στο Κίνημα Αλλαγής… «Κρείττον του λαλείν το σιγάν», θα τους συνιστούσαμε! Ειδικά τώρα που ο εξευτελισμός τους «βαράει κόκκινο».

Κάθε φορά όμως που νομίζουμε ότι πιάσανε πάτο, φροντίζουν να μας αποδείξουν ότι μπορούν όλο και πιο κάτω».