Ηρακλής Μαριτσών: Πρωινός περίπατος με τέσσερα γκολ του Αντώνη Γεωργαλλή

Ηρακλής Μαριτσών: Πρωινός περίπατος με τέσσερα γκολ του Αντώνη Γεωργαλλή

Ηρακλής Μαριτσών: Πρωινός περίπατος με τέσσερα γκολ του Αντώνη Γεωργαλλή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 294 ΦΟΡΕΣ

Νίκησε εύκολα την Αθλητική Ένωση Κω με 5-1

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε το προχθεσινό παιχνίδι του ο Ηρακλής Μαριτσών, που στο άνοιγμα της αυλαίας της 14ης αγωνιστικής, που ξεκίνησε νωρίς στις 10.45 στο Δημοτικό Στάδιο της Κω, επικράτησε της Αθλητικής Ένωσης με 5-1.

Οι Μαριτσενοί είχαν σε καλή μέρα τον επιθετικό τους Αντώνη Γεωργαλλή που σημείωσε τα τέσσερα από τα πέντε τέρματα, δύο σε κάθε ημίχρονο.

Αν και στο ξεκίνημά της η αναμέτρηση ήταν ισορροπημένη, σε μια ανύποπτη φάση στο 20’, ο Γεωργαλλής εκμεταλλεύθηκε το επιπόλαιο γύρισμα του Ζαΐμη προς τον Ντιμιτρίεβιτς πρόλαβε και μπήκε ανάμεσά τους και με πλασέ έγραψε το 0-1. Νωρίτερα (12’) οι φιλοξενούμενοι είχαν απειλήσει με τον Σπάρταλη από αριστερά, αλλά το πλασέ του δε βρήκε στόχο.

Παρά τη διάθεση των γηπεδούχων να αντιδράσουν, οι Μαριτσενοί ήταν αυτοί που έφτασαν και πάλι στο γκολ. Στο 34’ ο Σκόρπος ανατράπηκε από τον Κεφαλιανό και ο διαιτητής Παρχαρίδης έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Γεωργαλλής που σημείωσε το 0-2.

Ωστόσο πριν την ανάπαυλα (41’), οι «βυσσινί» κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2, χάρη σε σουτ του Κεφαλιανού μέσα από την περιοχή, επιστρέφοντας προσωρινά στη διεκδίκηση του παιχνιδιού.

Στην επανάληψη ο Ηρακλής έφτασε στο 54’ κοντά στο τρίτο γκολ με τον Σπάρταλη να πλασάρει άουτ από πλεονεκτική θέση.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι επιδίωξαν να περάσουν πιο μπροστά κι ο Ηρακλής εφάρμοσε το σύστημα των αντεπιθέσεων. Έτσι λοιπόν σ’ ένα παραγωγικό δίλεπτο (73’ και 74’) κατάφεραν να πετύχουν άλλα δύο γκολ και να «καθαρίσουν» το ματς.

Αρχικά το 1-3 πέτυχε ο Σπάρτλης που άλλαξε ωραία την μπάλα με τον Γεωργαλλή και το 1-4, ο δεύτερος που επίσης με τον ίδιο συμπαίκτη του συνδυάστηκαν πολύ ωραία.

Στο 90’ ο Γεωργαλλής διαμόρφωσε το τελικό 1-5 σημειώνοντας ταυτόχρονα «καρέ» των γκολ.

Με παράπονα άφησε τους γηπεδούχους η διαιτησία των Παρχαρίδη, Φραγκιαδάκη, Αλέκου.

Οι συνθέσεις:
Α.Ε Κως: Ντιμιτρίεβιτς, Τρικοίλης (60’ Κοτσάκι), Κεφαλιανός Μ., Χιούσι, Κουρζής, Ζιώγας, Ηλιάδης, Αρκούδας, Οχτάρας (77’ Φούκης), Ζαίμι (58’ Κώστογλου), Κεφαλιανός Γ.
Ηρακλής: Κουμέντος, Παπαδημήτρης, Τσούφιος, Παφιάκης, Φελεσάκης (17’ Αναγνώστου, 68’ Καρίκης), Σκόρπος, Ανδρεόπουλος, Λερογιάννης (30’ λ.τ Βασιλώττος), Κούρος (87’ Καρίκης), Σπάρταλης, Γεωργαλλής.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Να «κλειδώσει» την παραμονή

Ο στίβος έχει την τιμητική του σήμερα στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική: Αναχωρεί με αισιοδοξία ο Φοίβος

Ένα βαθμό θέλει ο Εθνικός Αρχίπολης

Το σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Ρόδος - Γ' Εθνική: Για το γόητρο στη Ραφήνα

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης