Σημαντική πρόκριση για  τον Κυριάκο Μαυράκη

Την Κυριακή που πέρασε, στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά  «Π. Καπαγέρωφ» , ο Κυριάκος Μαυράκης κολύμπησε 5.000 μ. στην Ημερίδα Μεγάλων Αποστάσεων και κάλυψε την απόσταση σε 1.03.96,  καταγράφοντας άλλη μια πρόκριση, για το Πρωτάθλημα Ανοιχτής Θαλάσσης.

Πλέον ο αθλητής του Υγρού Στίβου Ρόδου θα επικεντρωθεί στην προετοιμασία του για τη διάκριση, αφού τα «υποχρεωτικά» στάδια γι’ αυτόν έχουν ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία.

Ο 16χρονος Κυριάκος Μαυράκης αν και τραυματίας, κολύμπησε όσο και όπως έπρεπε, κάτω από το άγρυπνο μάτι του προπονητή του, που παρακολουθώντας κάθε κατοστάρι του αθλητή του, τον κρατούσε σε μια ασφαλή για την πρόκριση ταχύτητα αλλά και σε ένα ρυθμό που τον έφερε να τερματίζει χωρίς ιδιαίτερες ενοχλήσεις και με άνεση ασφαλείας από το όριο πρόκρισης.

Από 'δω και πέρα, με μια συντηρητική αποθεραπεία και προπόνηση ξεκινά το δεύτερο κομμάτι της σεζόν που οδηγεί στα θερινά Πρωταθλήματα και ανεβάζοντας επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας θα ανταποκριθεί στο  υψηλότατο επίπεδο των προκλήσεων.