Παντελής Βούρος: “Το Καλυμνάκι του Master Chef 2019”

Στο στούντιο των γυρισμάτων του τηελπαιχνιδιού – διαγωνισμού μαγειρικής, MasterChef, βρέθηκε ο 25χρονος Παντελής Βούρος από την Κάλυμνο και κέρδισε τις εντυπώσεις με την πρώτη του εμφάνιση.

Χθες στις 21:00 έγινε η τελική επιλογή στο MasterChef για το 2019 και οι εντυπώσεις στράφηκαν στον Παντελή, που με την αχινομακαρονάδα του, κέρδισε τους κριτές  και τις εντυπώσεις όλων. Πήρε «την ποδιά» και την είσοδό του στο παιχνίδι – διαγωνισμό, δίνοντας στους διακεκριμένους μάγειρες – κριτές, το πάθος του για την μαγειρική, την αγάπη του για την Κάλυμνο και τα αρώματα της θάλασσας. Ένας συνδυασμός που ενθουσίασε τους πάντες και κυρίως όλους εμάς που παρακολουθούσαμε από την συχνότητα της τηλεόρασης του Star, τον Παντελή να μας κάνει περήφανους.


Ορμητικός, με νεανική φρεσκάδα και  με αυτοπεποίθηση, ο γόνος της οικογένειας Βούρου, που συμπλήρωσε έναν αιώνα στην ζαχαροπλαστική, «ξεστράτισε» στις αλμυρές γεύσεις και έδειξε πως διαθέτει ταλέντο και προοπτικές. 

Τα τελευταία χρόνια, έχοντας την ευθύνη της κουζίνας στο γνωστό εστιατόριο “Prego” στο Μασούρι, έχει περάσει όλες τις εξετάσεις για την μαγειρική του τέχνη, τόσο από τους ντόπιους όσο και από τους ξένους πελάτες του. Όσοι γνωρίζουμε τον Παντελή και έχουμε δοκιμάσει τις γαστρονομικές του δημιουργίες, δεν απορήσαμε για τις θετικές αντιδράσεις και για το γεγονός πως όλο τα πλατό της εκπομπής, «όρμησαν» στην θαλασσινή μακαρονάδα του.

Δίπλα στον Παντελή, ήταν σ' αυτή την κρίσιμη φάση της δοκιμασίας, η αδελφή του και οι εξαδέλφες του, μια δυνατή ομάδα στα παρασκήνια, που τον στήριζε, δίνοντάς του τη δύναμη για να κατακτήσει τις γευστικές απαιτήσεις των κριτών. 

Πηγή: «Παλμός της Καλύμνου»