Δύο δικές μας αθλήτριες για τον τίτλο της κορυφαίας στον στίβο

Δύο δικές μας αθλήτριες για τον τίτλο της κορυφαίας στον στίβο

Δύο δικές μας αθλήτριες για τον τίτλο της κορυφαίας στον στίβο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 239 ΦΟΡΕΣ

Νικόλ Κυριακοπούλου και Μαρία Μαγκούλια ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους το 2018 και μέσω της ψηφοφορίας στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ, διεκδικούν άλλη μια πρωτιά

Τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες στις κατηγορίες Ανδρών/Γυναικών, Κ20 και Κ18 θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν οι φίλοι του στίβου, στην ψηφοφορία που «τρέχει» από χθες και θα διαρκέσει έως και την ερχόμενη Παρασκευή (1/2).

Οι φίλοι του στίβου θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν τον αθλητή και την αθλήτρια της αρεσκείας τους, τόσο μέσα από την ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ (segas.gr), όσο και στους επίσημους λογαριασμούς της ομοσπονδίας σε Facebook, twitter και instagram. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου και η βράβευση με το βραβείο "Κοινού" θα γίνει λίγες ημέρες αργότερα, στη γιορτή των "Κορυφαίων", που θα διοργανώσει η ομοσπονδία στις 8 Φεβρουαρίου στο ΣΕΦ.

Από τα Δωδεκάνησα υπάρχουν δύο υποψηφιότητες από αθλήτριες για τον τίτλο της κορυφαίας στις κατηγορίες τους. Κατ’ αρχάς η Νικόλ Κυριακοπούλου, αθλήτρια του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009, περιλαμβάνεται ανάμεσα σ’ αυτές που ξεχώρισαν το 2018 με τη δυναμική επιστροφή της και το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Ανδρών-Γυναικών του Βερολίνου στο επί κοντώ.

Στην κατηγορία των Νεανίδων, η Μαρία Μαγκούλια από την Ένωση Καζώνη-Κάλυμνος 2000 είχε συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που έγινε στο Τάμπερε της Φινλανδίας για τη σφαιροβολία κι έδωσε ουσιαστικά συνέχεια στις πολύ καλές τις εμφανίσεις την τελευταία τριετία.

Διαβάστε ακόμη

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!